• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2023

11:10

TELEKOM SRBIJA OTVORIO PREDSTAVNIŠTVO U BRISELU

Telekom Srbija

Društvo

TELEKOM SRBIJA OTVORIO PREDSTAVNIŠTVO U BRISELU

Podeli vest

Vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu, Telekom Srbija, po ugledu na velike evropske telekomunikacione operatore, zvanično je otvorila predstavništvo u Briselu.

Na ovaj način kompanija povećava mogućnost pristupa fondovima, prvenstveno u domenu razvoja digitalnih servisa i 5G infrastrukture. Takođe, otvaranje predstavništva doprineće i razvoju odnosa sa evropskim institucijama, što je bitno iz nekoliko razloga, među kojima je i brža primena i razumevanje pravne regulative.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, i direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović, pozdravili su zvaničnike EU i ostale članove društvene zajednice na ceremoniji otvaranja u novom predstavništvu.

- Predstavništvo Telekoma Srbija izražava našu stratešku opredeljenost za širenje poslovanja u Evropi i saradnju sa evropskim partnerima, kako bismo ispratili trendove u industriji i svojim korisnicima pružili usluge bez premca. U potpunosti smo posvećeni evropskim principima i vrednostima - izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

- Putem ovog novog čvorišta, iskoristićemo svoju tehničku ekspertizu i iskustvo na međunarodnom, evropskom i nacionalnom nivou, tako što ćemo blisko sarađivati sa relevantnim činiocima u Evropi i učestvovati u aktivnostima vodećih telekomunikacionih udruženja sa sedištem u Briselu. Naše spone sa vodećim grupama u industriji omogućiće nam da budemo stalno u toku i u potpunosti povezani - dodao je direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija