• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2023

16:42

Evo kako se zovu četvorke koje su jutros rođene u KC Vojvodina! Tati već cepaju košulju, a slaviće se širom jednog grada

Informer

Društvo

Evo kako se zovu četvorke koje su jutros rođene u KC Vojvodina! Tati već cepaju košulju, a slaviće se širom jednog grada

Podeli vest

Rođen je jedan dečak i tri devojčice, a veliko slavlje se očekuje u Novom Knježevcu odakle su ponosni roditelji malog Milana, Verice, Mile i Ive.


Jutros su na klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine rođene četvorke, što je prvi put u istoriji te zdravstvene ustanove od kada se vodi evidencija o broju porođaja i broju živorođenih beba. 

Direktorka Kliničkog centra Vojvodine, dr Edita Stokić kaže da su mamam i bebe dobro i da su na rođenju dobili visoke ocene. 

- Bebe su rođene oko devet sati ujutru. Porođaj je prošao uredno i sve bebe su zdrave. One će sa svojom mamom narednih nekoliko dana biti na Klinici za ginekologiju i akušerstvo, a mi im želimo da uz veliku ljubav svojih roditelja krupnim koracima krenu u život - kaže doktorka Stokić upućujući iskrene čestitke roditeljima.

Prema njenim rečima, beleži se kontinuitet porasta broja rođenih beba u Vojvodini i da njihova ustanova pruža veliku podršku svim budućim roditeljima 

U poslednjih 24 sata rođeno 17 beba, i to osam dečaka i devet devojčica, dok je od početka godine do današnjeg dana rođeno je ukupno 3.295 beba. Dva puta su rođene trojke, prvi put 19. maja, a drugi put 5.juna 2023. godine, što smatramo izuzetnim uspehom za sve nas - ističe direktorka Stokić. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija