• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.06.2024

09:36

Počela prodaja karata za Bar, a evo kada kreće prvi voz: Od Novog Sada do mora za 27 evra

Srbija Voz

Društvo

Počela prodaja karata za Bar, a evo kada kreće prvi voz: Od Novog Sada do mora za 27 evra

Podeli vest

Počela je prodaja karata za putovanje do mora vozom na relaciji Bar - Bijelo Polje - Novi Sad i obratno, objavio je Železnički prevoz Crne Gore (ŽPCG).

Kako je objavljeno, prvi voz iz Bara kreće 15. juna i saobraćaće do 16. septembra, a iz Novog Sada prvi polazak planiran je za 14. jun, a poslednji za 15. septembar.

Iz Novog Sada voz će polaziti u 8.20 sati, sa stanice Beograd centar kreće u 9.31, a u Bar stiže u 20.37, navodi ŽPCG na svom sajtu.

Voz iz Bara kretaće u 9 sati ujutru, u Beograd će stizatistizati u 19.28, a u stanicu Novi Sad u 20.28 sati. Cena vozne karte na relaciji od Bara do Novog Sada iznosi 26,80 evra (23,80 evra je cena vozne karte, plus tri evra za obaveznu rezervaciju), a do Beograd centra košta 24 evra (21 evro je cena vozne karte, plus tri evra za obaveznu rezervaciju).

ŽPCG ističe da je saobraćaj međunarodnog dnevnog voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar, prevoz putnika organizovan je vozom koji u svom sastavu ima klasičnu garnituru putničkih kola sa sedištima, a na relaciji Novi Sad - Bijelo Polje - Novi Sad, putnike prevozi novi Štadler voz, ističe ŽPCG.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija