• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

31.08.2024

12:13

Sutra počinje akcija "Najbolja cena": Snižene cene obuhvatiće oko 700 proizvoda

Shutterstock

Društvo

Sutra počinje akcija "Najbolja cena": Snižene cene obuhvatiće oko 700 proizvoda

Podeli vest

U Srbiji sutra počinje akcija Najbolja cena u okviru koje će, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, do kraja oktobra, u oko 2.500 maloprodajnih objekata u zemlji, cene oko 700 proizvoda biti niže u odnosu dosadašnje akcijske cene.

Akcija obuhvata 81 vrstu proizvoda, a sniženje će u proseku iznositi 26,82 odsto, rekao je na predstavljanju akcije premijer Miloš Vučević i naveo da će domaćinstva mesečno kupovinom proizvoda koji će biti obuhvaćeni akcijom moći da uštede od 8.000 do 22.000 dinara.

Proizvodi će u prodavnicama imati oznaku "Najbolja cena", a reč je o prehrambenim proizvodima, kao i za ličnu higijenu i kućnu hemiju.

Pojeftinjenja će se kretati od sedam procenata za koliko će biti snižena cena kiselog mleka do 58 odsto za koliko će pojeftiniti deterdžent za pranje veša.

Primera radi, stišnjena šunka će pojeftiniti sa 1.199,99 dinara na 799,99 dinara, šunka u crevu sa 829,99 na 599,99 dinara, krompir sa 84,99 na 59,99 dinara, sir sa 899,99 na 689,99 dinara.

Cena kilograma piletine biće umanjena za 15,22 odsto, svinjskog mesa za 11,57 odsto, jaja za 13,41 odsto, krompira za 27,65 odsto.

Kada je reč o sredstvima za higijenu, dečiji šampon biće jeftiniji za 34,87 odsto, pelene za bebe za 28,64 odsto, pakovanje od dve četkice za zube za 33,17 odsto.

Akcijom će biti obuhvaćena i suva hrana za kućne ljubimce, koja će pojeftniti za 30 odsto, pa će sedam kilograma hrane za pse umesto 999,99 dinara koštati 699,99 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija