• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2024

15:55

Sledi nam vremenski šok! U subotu prženje, a u nedelju...

Informer, Aleksandar Jovanović Cile

Društvo

Sledi nam vremenski šok! U subotu prženje, a u nedelju...

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod objavio je najnoviju prognozu za predstojeće dane.

U subotu nas postepena promena vremena. Iznad većeg dela Srbije sutra pretežno sunčano i toplo, ali uz postepenu promenu vremena u drugom delu dana.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i umerenim i jakim severozapadnim vetrom koje će pre podne zahvatiti Bačku, u drugom delu dana proširiće se i na ostale predele Vojvodine, kao i na zapadnu i centralnu Srbiju, dok se na jugu i istoku zemlje padavine očekuju tek tokom noći ka nedelji.

Intenzivniji pljuskovi sa grmljavinom tokom večeri i krajem dana očekuju se na severu i zapadu zemlje, mestimično od 20 do 50 mm.

Najviša dnevna temperatura kretaće se od 22 °S na severozapadu do 32 °S na jugoistoku zemlje.

Foto: pixabay.com

 

U nedelju hladno sa kišom

U nedelju oblačno sa kišom i hladno uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije povremeno imati i olujne udare.

Dnevna temperatura biće u padu za 10 do 15 stepeni u odnosu na subotu i u većini mesta biće u intervalu od 13 do 15 °S, na istoku ponegde i do 18 °S.

Uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje sa severa.

Početkom sledeće sedmice nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i postepeno toplije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija