• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2015

09:12

DRAMA U CRNOJ GORI! Izgoreo 'Lastin' autobus sa turistima iz Srbije!

Vesti

DRAMA U CRNOJ GORI! Izgoreo 'Lastin' autobus sa turistima iz Srbije!

Podeli vest

“Lastin” autobus na liniji Budva - Beograd u potpunosti je sinoć izgoreo kod Kolašina u mestu Mioska. Niko od putnika, na sreću, nije stradao, ali su neki od njih ostali bez ptrljaga i dokumenata koje je plamen progutao

Požar je počeo u zadnjem delu autobusa, u 22.15, neposredno pošto je izašao iz jednog od tunela.

LASTA: Totalna šteta na autobusu, utvrđujemo uzrok

"Ono što za sada znamo jeste da je nastala totalna šteta na autobusu, ali nema štete na prtljagu, niti je neko od putnika povređen", rekli su Beti u Lasti. 

Pretpostavlja se da je požar izbio zbog kvara na instalacijama, a vozač je prisebnom reakcijom uspeo da ugasi požar.

Putnici su uspešmno evakuisani, a spasen je i deo prtljaga.

Istraga je u toku, a put je ponovo otvoren za saobraćaj.

- Sedeo sam napred i primetio sam da se upalila neka lampica na kontrolnoj tabli. Vozač je zaustavio autobus pored puta i izašao da pogleda šta se dešava. Samo 20-ak sekundi kasnije utrčao je na zadnja vrata i povikao ljudima da napuste autobus jer se zapalio motor - ispričao je za beogradske medije Stefan Milivojević jedan od putnika.

Da podsetimo,.u tunelu Sozina u Crnoj Gori u nedelju veče, tokom vožnje se iz još neutvrđenih razloga zapalio autobus Intertoursa.

DRAMA U TUNELU SOZINA Zapalio se autobus pun putnika!

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kovac

pre 8 godina

Do kada će rukovodstvo i tehnicka sluzba laste slati poluispravne autobuse na linije. Shvatite vozac ako se pobuni preti se odmah sankcijama. Apelujem na saobraćajnu policiju da pocnu slati autobuse ne samo lastine već i ostale na vanredne tehnicke preglede. Imali bi sta i da vide.

Jelena

pre 8 godina

Važno je da Lasta organizuje i plaća sve sportske igre za svoje zaposlene, u Junu su bili u Ohridu, pre toga u Sloveniji, a kakvi su im autobusi, to je nevažno. Ova na sreću putnika završena drama, mora imati epilog na sudu. Mora da odgovaraju i direktori, usput da bude smenjeni, i tehničko osoblje koje pregleda autobuse pre nego krenu iz garaža! Mora jednom da se uvede red, inače će nas sustizati tragedije za tragedijom!

Rile

pre 8 godina

Kakvi lažovovi ovi iz Laste... Moja ćerka je bila u autobusu, jedva je uspela da izvuče živu glavu a sav prtljag koji je imala izgoreo je, uključujući sva lična dokumenta, mobilni telefon pa čak i papuče jer je iz autobusa istrčala bosa. Vozači su uspeli nešto od prtljaga da spasu ali većina toga je ostala u plamenu. Sva sreća na granici su imali razumevanja pa su ljude koji su ostali bez dokumenata propustili bez problema.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija