• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

11.01.2016

07:58

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U GRADINOVCIMA! Mali Sava slupao ocu auto, zbog straha od kazne PUCAO SEBI U GLAVU!

Vesti

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U GRADINOVCIMA! Mali Sava slupao ocu auto, zbog straha od kazne PUCAO SEBI U GLAVU!

Podeli vest

Sava J. (14) izvršio samoubistvo iz očeve lovačke puške nakon što je ukrao očevog "stojadina", kojim je skliznuo u kanal


Sava J. (14) iz sela Gradinovci kod Titela ubio se juče ujutro pucajući sebi u glavu iz očeve lovačke puške. Nesrećni dečak izvršio je samoubistvo nakon što je ocu Žarku (53) ukrao automobil i slupao ga.

Ne znam zašto se odlučio na ovako nešto, zaista nije bilo potrebe. Nikada nisam podigao ruku na njega i ostalo dvoje dece
Žarko J., otac stradalog dečaka

Kako saznajemo, dečak je povukao oroz u nedelju, nepun sat posle ponoći, u porodičnoj kući.

- Maloletnik je u subotu uveče sa drugarima bio kod prijatelja na slavi. Tu su skovali plan da Savinom ocu Žarku ukradu automobil kako bi se odvezli do petnaestak kilometara udaljenog Kovilja i nastavili provod. Međutim, auto je na drumu proklizao, a jedan od dečakovih prijatelja je u udesu zadobio lakše povrede - kaže za Informer izvor blizak istrazi.

Sava se zatim vratio u porodičnu kuću i, verovatno mučen grižom savesti što mu je drug povređen, ili iz straha kako će otac reagovati kad čuje da je auto malo udaren, uzeo je lovačku pušku i pucao sebi u glavu.

Jedan od meštana Gradinovaca kaže da su dečaci "stojadinom" skliznuli u kanal i da se auto prevrnuo, ali da je samo jedan od njih malo ugruvan, te da šteta na automobilu nije bila velika.

- Jedan od dečaka je zadobio lakše povrede ruke i imao je ogrebotinu na uvetu. Pre nego što je otac povređenog dečaka krenuo da sina odbaci do bolnice kako bi se utvrdilo da li ima težih povreda, svratio je i do Save da vidi kako je on i da li mu treba pomoć. Ali umesto da se pojavi na vratima, Sava je otišao u svoju sobu i dogodila se tragedija - kaže ovaj Gradinovčanin.

Majka stradalog dečaka bila je nema od bola, dok je otac Žarko smogao snage da progovori nekoliko reči.

TRAGEDIJA U TITELU Dečak se ubio očevom lovačkom puškom!

- Sava je bio dobro i vaspitano dete. Ne znam zašto se odlučio na ovako nešto, zaista nije bilo potrebe. Nikada nisam podigao ruku na njega i ostalo dvoje dece - glasom punim tuge rekao je nesrećni otac.

I komšije kažu tvrde da je dečak bio izuzetno vaspitan, kao i da mu je otac čovek koji bi sina možda izgrdio što je uzeo kola, ali ne bi bilo ničeg težeg od toga.

- Sava je bio učenik osmog razreda Osnovne škole "Svetozar Miletić" u Gradinovcima i primeran đak. To sa kolima što su uradili on i dvoje njegovih vršnjaka u subotu uveče je dečji nestašluk. Kola su proklizala u jarak, ali se to kako-tako dobro završilo. Sam Bog zna šta ga je posle nateralo da sebi prekrati mlad život. Strašno za ovu finu porodicu i dobre komšije - kaže jedna od komšinica porodice Jovanov.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija