• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2016

09:28

(FOTO) MOLIM TE, POŠTEDI ME! Devojka preklinjala za život, njen bivši NIJE IMAO MILOSTI!

Vesti

(FOTO) MOLIM TE, POŠTEDI ME! Devojka preklinjala za život, njen bivši NIJE IMAO MILOSTI!

Podeli vest

Policajac Dejan S. (36) rano jutros u 4.10 u Požarevcu na parkingu ispred broja 132 u Ulici Bože Dimitrijevića ubio je svoju bivšu devojku Jelenu S. (29). Kako smo saznali, ona je bukvalno preklinjala da joj poštedi život, međutim Dejan je bio odlučan u svom naumu

Nesrećna devojka je sedela sa svojim novim dečkom na suvozačkom mestu automobila marke "opel", kada je policajac prišao vozilu, ispalio tri hica na devojku i na mestu je ubio.

Pre nego što ju je upucao, nesrećna devojka je molila Dejana da je poštedi. Kada je prišao da puca rekla mu je “nemoj molim te”, ali je on ipak ispalio tri hica.

Kako nezvanično saznajemo, pre sedam godina Dejan je ostavio svoju suprugu i dete i počeo da živi sa J.S. u vanbračnoj zajednici.  

Međutim, ona ga je navodno nedavno napustila zbog drugog mladića, što je ovaj očigledno teško podneo, pa je u nastupu ljubomore počinio zločin.

Takođe, prema prvim informacijama naših reportera nesrećna devojka je bila u drugom stanju. 

Osumnjičeni policajac, Dejan S. je priveden, a policija je vrlo brzo utvrdila da je pucao iz službenog pištolja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dušan

pre 8 godina

tu opravdanje ne postoji da je zakon kako valja ovo zaslužuje najstrožu kaznu ni minu manje, s obzirom da nemamo doživotne i smrtne kazne što je ogromna greška države

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ти ниси "Лала из Баната".... прави Лала ( Господин!) из Баната - пише.... ЋИРИЛИЦОМ..!!!

Kim Jo Mah

pre 8 godina

Kad bi gradjani znali koliko ovakvih i drugih ludaka radi u policiji, ne bi im bilo svejedno...\n

RASTURILA COVEKU BRAK

pre 8 godina

Pa je mislila svoju decu da odgaja sa drugim i boljim i da ne deli nista. Ja bih uvela tacku u krivicnom zakoniku zavodjenje muzeva i udatih zena. To nije igra.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija