• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

13.04.2016

10:55

PRESUDA ZA UBISTVO ISPRED SAUNDA! Napadači na Fedora Frimermana osuđeni na 30 GODINA zatvora!

Vesti

PRESUDA ZA UBISTVO ISPRED SAUNDA! Napadači na Fedora Frimermana osuđeni na 30 GODINA zatvora!

Podeli vest

Fedor Frimerman je ubijen 25. jula 2013. godine ispred splava Saund u Beogradu, dok je njegov prijatelj Milan Modrinić zadobio povrede

Viši sud u Beogradu oglasio je krivim i osudio četvoricu optuženih radnika obezbeđenja beogradskog splava Saund za ubistvo Fedora Frimermana. 

Denis Pavlov je dobio 10 godina i 6 meseci, Negomir Urošević 8 godina i 4 meseca, Dušan Davidović 9 godina i 2 meseca i Dejan Mihajlović 2 godine i 3 meseca. On je pušten na slobodu.

Podsetimo, Denis Pavlov, Dušan Davidović i Negomir Urošević optuženi su za ubistvo, dok se Dejan Mihajlović teretio za nasilničko ponašanje. Suđenje je počelo 2014. godine.

facebook

Fedor Frimerman je ubijen 25. jula 2013. godine ispred splava “Saund” u Beogradu, dok je njegov prijatelj Milan Modrinić zadobio povrede.

POTRESNA ISPOVEST OCA MLADIĆA UBIJENOG KOD KLUBA "TILT": Šestorica su ga krvnički PRETUKLA na pravdi Boga!

Trojica optuženih za ubistvo, na prethodnim suđenjima negirali su nasilničko ponašanje i optužnice tvrdeći da nisu krivi za smrt mladića.

SRAM VAS, BRE, BILO! Despot Vranić vozio pijan, ubio troje i dobio samo SEDAM godina zatvora!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
del

pre 8 godina

UKUPNO 30 godina za oduzimanje zivota i unesrecivanje porodice! Kakva je ovo reforma pravosudja?! Hocemo li opet od ovih izbora da pocinjemo sa reformama? Ne zna se da li je policija, sudstvo, skolstvo, zdravstvo, socijala u gorem polozaju. To su te reforme, gledajte.

Mahnit Besan

pre 8 godina

Vece budale od ovih divljaka sto obezbedjuju objekte na vodi i diluju drogu jedino su gosti tih objekata.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija