• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S. - M. D.

26.04.2016

09:02

HOROR U KRAGUJEVAČKOM OKRUŽNOM ZATVORU! Osuđenik kuvaru ODGRIZAO UVO!

Vesti

HOROR U KRAGUJEVAČKOM OKRUŽNOM ZATVORU! Osuđenik kuvaru ODGRIZAO UVO!

Podeli vest

Dragan P. pobesneo jer mu osuđenik-kuvar Milomir B. nije sipao dovoljno hrane, pa ga je pretukao i odgrizao mu deo levog uva. Nasilnik završio u samici, a žrtva u bolnici

 

Dragan P. iz Aranđelovca, pritvorenik kragujevačkog Okružnog zatvora, krvnički je pretukao i odgrizao uvo osuđeniku-kuvaru Milomiru B. jer nije bio zadovoljan kvalitetom i količinom hrane koju je dobio u porciji!

Dragan P. je zaveo pravi teror među drugim pritvorenicima, a od njega zaziru čak i zatvorski stražari
Izvor blizak istrazi

Stravičan napad odigrao se u subotu oko 13 sati. Nasilnik je završio u samici, a nesrećni Milomir u bolnici!

Izvor iz istrage kaže da je Dragan zaveo pravi teror među drugim pritvorenicima i osuđenicima, a od njega zaziru čak i zatvorski stražari.

- U svim okružnim zatvorima obrok se pritvorenicima deli u hodniku, ispred soba. Hranu deli osuđenik-kuvar, zatim jedan civil i jedan pritvorenik. Dragan je često pravio probleme i tražio da njemu posebno obrok služe dvojica pritvorenika kako bi dobijao najbolje porcije - tvrdi naš sagovornik.

Zločini iza rešetaka

*avgust 2014. - osuđenik Ivan Milovanović (35) golim rukama zadavio bivšu suprugu Bojanu Bačević (27) u "ljubavnoj sobi" niškog zatvora, gde je izdržavao kaznu od tri godine i deset meseci zbog dilovanja droge! Do zločina došlo, kako je izjavio Milovanović, jer je Bojana nameravala da njihovu maloletnu ćerku odvede u inostranstvo.
*jun 2015. - osuđenik iz Zabele Z. M. (26) optužio bivšeg cimera Sašu Megu (35), serijskog silovatelja, da ga je u više navrata krajem 2013. i početkom 2014. seksualno zlostavljao u ćeliji! Z. M. je prijavio silovanje u ćeliji tek nakon što je Saša zbog problematičnog ponašanja prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, u strogo čuvano odeljenje, takozvani Alkatraz.

*januar 2016. - osuđeni razbojnik Zoran Marković (36) pertlom zadavio ubicu Predraga Anovića (36), cimera u ćeliji u strogo čuvanom zatvoru "Nova skela" u Beogradu. Nakon zločina, Marković je tvrdio da ga je cimer provocirao da je drukara.

U subotu je ručak služio Milomir. Draganu se nije svidela porcija koju je dobio, pa je odmah izvređao kuvara.

- Počeo je da ga psuje i da mu preti. Urlao je na Milomira, pitajući ga "odakle mu hrabrost da mu služi pomije". U jednom trenutku kuvar mu je odbrusio, a Dragan ga je više puta udario pesnicom u glavu. Zatim je ujeo Milomira za levo uvo i bukvalno mu odgrizao deo ušne školjke. Da stražari nisu brzo reagovali i razdvojili ih, ko zna šta bi bilo - navodi naš izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) samo su nam potvrdili da se u Okružnom zatvoru u Kragujevcu dogodio incident u kome je jedan pritvorenik povređen, ali nisu želeli da nam saopšte detalje.

- Jedan osuđenik je prebačen u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu zbog povrede koju mu je naneo drugi pritvorenik. Napadač je nakon tuče smešten u samicu - kažu u UIKS.

Prema nezvaničnim informacijama, Dragan P. je dobro poznat kao nasilnik i u zatvoru "Petrovac" čeka suđenje za krivično delo koje je počinio još 2003. godine.

- On se iza rešetaka nalazi od marta prošle godine, a optužen je za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. U međuvremenu već je pravosnažno osuđen za drugi napad, i to na 15 meseci zatvora i uskoro bi trebalo da bude prebačen u zatvor u Zabeli - kaže naš izvor.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hitno

pre 7 godina

.....ga "prebaciti" u hotel, koji ima 5 zvezdica, u kojem rade najbolji kuvari, a on da pravi spisak, sta zeli da - jede! "Srbijo majko - placi"!

mima

pre 7 godina

strazari su toliko brzo reagovali da je ovaj stigao da ga ispsuje, izudara pesnicom u glavu i odgrize mu uvo....sva sreca pa su bili brzi...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija