• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

02.07.2016

14:29

16 RANJENIH U ŽITIŠTU JOŠ U BOLNICAMA, sutra dan žalosti u celoj Vojvodini

Vesti

16 RANJENIH U ŽITIŠTU JOŠ U BOLNICAMA, sutra dan žalosti u celoj Vojvodini

Podeli vest

Povodom tragičnog događaja u opštini Žitište, Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da se nedelja, 3. jul, proglasi Danom žalosti na teritoriji AP Vojvodine

Inače, kako je izjavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ukupno 16 ranjenih u noćašnjem masakru u Žitištu zbrinuto je u Kliničkom centru Srbije i Vojvodine, kao i u bolnici u Zrenjaninu.


POVOD ZA KRVAVI PIR U ŽITIŠTU: Siniša poludeo kad je video Dijanu s novim momkom, NJIH JE PRVE UBIO!

- Dva mlađa pacijenta u Kliničkom centru Srbije, imaju izuzetno ozbiljne povrede kičme i zadržani su na daljem lečenju. Od troje pacijenata koji su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine, jedna devojka je u kritičnom stanju i lekari se bore za njen život. Urađena je jedna operacija, stanje se prati, a možda će biti potrebna i druga. Dve žrtve masakra u Žitištu, zbrinute su i u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, od kojih je tokom pre podneva kod jednog pacijenta operisan grudni koš. Pacijenti, njih devetoro, koji su tokom noći zbrinuti u bolnici u Zrenjaninu,  u stabilnom su stanju  i prema onome što do sada imamo oni su van životne opasnosti - izjavio je ministar Lončar ispred Urgentnog centra KCV u Novom Sadu i dodao da je bilo onih koji su posle pregleda i ukazane pomoći pušteni kućama.


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KAFIĆ SMRTI! Stravične slike sa mesta gde je SINIŠA ZLATIĆ UBIO PETORO I RANIO 20 LJUDI!

On je apelovao na sve da izvuku pouku iz ove tragedije i da vide kako nepromišljeni potezi mogu da dovedu do nesagledivih posledica, ne samo za pojedinca i porodicu, već za čitavo društvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bravo

pre 7 godina

Bravo za Lončara, jedini je apelovao da mozak treba koristiti i za razmišljanje, jer sve ostalo može imati tragične posledice.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija