• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.07.2016

08:56

OTAC TIJANE JURIĆ OGLASIO SE POSLE ZLOČINA U ZAJEČARU: Ubice dece u zatvorima žive bolje od pola Srbije!

Vesti

OTAC TIJANE JURIĆ OGLASIO SE POSLE ZLOČINA U ZAJEČARU: Ubice dece u zatvorima žive bolje od pola Srbije!

Podeli vest

Igor Jurić, otac brutalno ubijene Tijane, koju je monstrum silovao i ubio u julu 2014. godine, kaže da je želeo da to bude poslednji takav slučaj, ali da ga je ubistvo u Zaječaru potpuno porazilo

 


On navodi da posle ubistva njegove ćerke, nije mogao da zamisli da može da se dogodi gnusniji zločin nad nedužnim detetom.


PERICA RAJKOVIĆ, brat monstruma iz Zaječara koji je silovao i usmrtio devojčicu, poručuje: SKOTA TREBA UBITI!

- Šokiran sam počinjenim zverstvom i još jednom potvrdom da su monstrumi među nama, da žive sa nama, igraju se sa našom decom i dolaze nam u kuću. Ovo što se dogodilo je poraz celog društva, a kao otac stradalog deteta dodatno sam pogođen - komentariše Igor Jurić.


MONSTRUM SE JAVIO NA TELEFON OCU DOK JE SILOVAO ANĐU (3)! Dečji vrisak raspametio jadnog čoveka!

Jurić se saoseća sa porodicom nastradale devojčice, i govori da ubice žive lagodnim životom u zatvoru, pored zlodela koje su počinili.

- Ubica mog deteta danas živi u zatvoru  bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno - kaže otac ubijene Tijane.


(VIDEO) MAJKA SILOVANE I UBIJENE DEVOJČICE (3) PORUČILA KRVNIKU: Da te sada na ulici vidim UBILA BIH TE SEKIROM!

Podsetimo da je Tijanu pre dve godine, kolima udario mesar iz Surčina, Dragana Đurić, koji ju je potom i oteo. On je nesrećnu devojčicu pokušao da napastvuje, a onda je ugušio duksericom i zakopao na deponiji u blizini sela Svetozar Miletić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baki

pre 7 godina

A ima li pokojna Tijana majku ili je ovaj rodio, mislim, covek je godinu dana iskakao iz frizidera, sudio, presudjivao, osudjivao i evo ga opet, kad sa stolice ne padoh kad mi iskoci na ekranu.

Baki

pre 7 godina

Smrt deteta iskoristio za medijsko eksponiranje, svaki dan je on jadnicko imao nesto pametno da kaze, samo cekao da ga pozovu u neki rijaliti, mislis da ne bi otisao samo da su ga pozvali ?

sasha

pre 7 godina

Žalosno je što nisi shvatio suštinu teksta... Nebitno ti je šta se dogodilo, već čiju si fotografiju video i ko stoji iza izjave... Jadno!

ana

pre 7 godina

Gospodine molim pritisne i Vi javnost. Plašim se da če ovaj sirotinjski slučaj brzo zaboraviti .

magda

pre 7 godina

Otseci mu ruke i noge i onu stvar i pustiti ga da se tako sam snalazi u zivotu,ne dati mu nikakvu pomoc dok ne crkne kao pseto.To bi bila prava kazna za takva cudovista.\n

nina

pre 7 godina

svi su oni uračunljivi do trenutka hapšena, tad se vade na ludilo, šta dalje slijedi, osuda na maksimalnu kaznu i zatvor u humanim uslovima, zakon mora da se mijenja od najstrožije do smrtne kazne, tek tada će mo imati manje ovakvih ludaka u društvu. na žalost

Nale

pre 7 godina

Gospodin Juric je apsolutno u pravu. Drzava vodi racuna o ljudskim pravima ovih monstruma, a Tijana i Andja nisu imale ni pravo na zivot. Dajuci luksuz i udobnost zatvora ovim monstrumima i to o trosku poreskih obveznika, kao da ponovo ubijate ove dve male duse. SRAMOTA!

jelemi

pre 7 godina

Mili Boze sta jos reci na ove silne muke, jad i bedu koja nas je snasla zadnjih godina, tek pomislis dace Bog ovo je zadnje a ono opet pa opet i to svakodnevno. Nizu se jedan zlocin za drugim a mi i dalje zaneseni i jurimo glavom bez obzira kao slepi kako bi se ulizili zapadu i sto brze sproveli njihove "demokratske" zakone, ne obazirajuci se na metastazu koja je u zadnjen stadijumu,koja nas unisti toliko da se pitam: " Srbijo majko da li smem jos toliko da te volim i kunem se u tebe, da li smem u tudjini svom silom da te branim,da li sam bila pri svesti dok sam izaslla zadnji put na izbore!!!!" Nisam htela OVO sto nam se desava ni u kojem pogledu.Bog neka nam oprosti i pokaze nam put.

Riddick

pre 7 godina

E pa to je uspeh ministra pravednosti kako se fali onaj naš odozgo da je zadovoljan njegovim radom. Uostalom zar nije ministar reako da se zatvori trebaju obnoviti jer on u školu više neće ići. Da ste poslušali mene zatvor treba da izgleda kao rudnik urana žive i kadmijuma i ostalih teških elemenata gde se nosi ona gvozena kugla umesto nanogice i za dobro vladanje se dobija zaštitna maska...

Ivana

pre 7 godina

U pravu ste gospodine Juricu kad kazete da silovatelji i pedofili bolje zive po zatvorima nego vecina siromasne dece, nazalost, cak im i isplacuju naknadu ako ih , ne daj Boze,kojim slucajem muce. Ne mogu da prezalim malu Kaju, Vasu Tijanu i sad ovog malog andjela, sve tri su na najbesomucniji nacin mucene i ubijene. Mogu samo da zamislim kako je Vama kao roditelju kad sve ovo citate. Nek Vam dragi Bog da snage da istrajete u svemu ovome i da se na kraju ipak usvoji Tijanin zakon a i uvede smrtna kazna da ne bi jos neko dete stradalo. Dosta je vise :(

Vlada

pre 7 godina

Potpisite peticiju za uvodjenje smrtne kazne u Krivicni zakonik Srbije i delite je dalje : http://www.peticije24.com/peticija_za_uvodjenje_smrtne_kazne_u_krivini_zakonik_srbije Vreme je da se kaze DOSTA svirepim ubistvima dece i zena u Srbiji.

jelena tinska

pre 7 godina

http://www.peticije24.com/zahtevamo_hemijsku_kastraciju_i_odsecanje_saka_silovateljima_dece

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija