• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.08.2016

15:37

TAKSISTI PRETUKLI TURISTE Incident na Novom Beogradu zbog računa!

Vesti

TAKSISTI PRETUKLI TURISTE Incident na Novom Beogradu zbog računa!

Podeli vest

Petorica turskih državljana povređena su rano jutros u sukobu sa taksistima na Novom Beogradu, kod splava River

Tuči je prethodila svađa oko računa. Desetak taksi vozača pretuklo je Turke.

Oni su odbili lekarsku pomoć i otišli u hostel, gde je došla policija i konstatovane su im lake povrede (podlivi i ogrebotine).

Istraga je u toku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

....nisi provokator, ali si neobavešten, Erdogan /predsednik Turske/ je otišao u Moskvu, da se izvine Putinu /čitaj/ da poljubi skute najjačem čoveku na planeti! Putin može sve, ali daje šansu miru! A što se tiče Turaka - verovatno su zaslužili!?

Marko

pre 7 godina

Jedan moj drugar taxista vozio troje Kineza od centra do bloka 45 kada je zatrazio da plate voznju odgovorili mu da nemju pale,uzima pp. aparat i isprazni gq po njima onda je bilo pala i za baksis. Ne branim taxiste ima ih svakavih ali uglavno korektnih i postenih ljudi,mozda turisti nisu imali pale pa su prosli kako su prosli.

Mirko

pre 7 godina

Takvim divljacima taxistima treba zabraniti rad kao trzista

zoki

pre 4 godine

Ma taxisti su nekorektni , satove manipulisu smo da sto vise uzmu para od musterije i samo gledaju kao ce nekoga da ucene , oderu i ogule do koze .

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija