• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.08.2016

13:07

ŠVERC KOMERC! Zaplenjeno 5.000 paklica cigareta u Kraljevu

Vesti

ŠVERC KOMERC! Zaplenjeno 5.000 paklica cigareta u Kraljevu

Podeli vest

Policija u Kraljevu zaplenila je više od 5.000 paklica cigareta bez akciznih markica, u mestu Progorelica na putu Kraljevo - Raška, vrednosti oko 800.000 dinara, saopštio je danas MUP Srbije

Kako se navodi, cigarete su pronadjene prilikom redovne kontrole, u teretnom motornom vozilu marke "mercedes" novopazarskih registarskih oznaka. 

Protiv vozača (25) vozila podneta je krivična prijav zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LJUTVO

pre 7 godina

PA KAKO OPET PAZARCI U ŠVERCU KADA SU ONI BAŠ POŠTENI I NIKADA SE TIME NE BAVE,UVEK POVIKA NA SRBE I AKO SU U8 SRBIJI A DRUGI PRAVE BIZNIS I PARE SRBI SIROTINJA BILI I OSTALI.ŠTA VELI SULJO,I ZUHRO NA OVE NEVALJALE RABOTE ŠTO ČINE NJIHOVI SUNARODNICI.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija