• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2016

22:37

TAKSISTA REVOLVERAŠ IZ BOLNICE U ZATVOR: Ranjenog Stepanovića čeka četvorogodišnja robija zbog "ubistva na mah"!

Vesti

TAKSISTA REVOLVERAŠ IZ BOLNICE U ZATVOR: Ranjenog Stepanovića čeka četvorogodišnja robija zbog "ubistva na mah"!

Podeli vest

Taksista "Naksis taksija" Dragan Stepanović (59), koji je ranjen u pucnjavi u naselju Braća Jerković, pravosnažno je osuđen na četiri godine zatvora. On je osuđen jer je u avgustu 2014. godine ubio Željka Sarića na Dorćolu nakon svađe oko taksi računa

Apelacioni sud je potvrdio presudu kojom je Strepanović zimus osuđen zbog krivičnog dela "ubistvo na mah" i nedozvoljenog nošenja oružja, s obzirom da je imao dozvolu za držanje oružja, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda. 

Stepanović je osuđen jer je 21. avgusta 2014. godine Sarića ubio na mah, budući da je, kako se navodi u presudi, bez svoje krivice bio doveden u jaku razdraženost Sarićevim napadom, nakon svađe oko taksi računa koji je pokojni trebalo da plati za drugaricu. 

Sarićeva drugarica je došla do kafića "Popara" na Dorćolu i pozvala ga da izađe i plati taksi račun za njenu vožnju, nakon čega je došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između taksiste i Sarića. 

(VIDEO) PALA KRV U JERKOVIĆU: U nogu upucan taksista, koji je 2014. ubio čoveka u samoodbrani!

Sarić je, kako se navodi u presudi, prišao taksiju dok je Stepanović sedeo na vozačkom mestu i više puta ga udario u glavu nanevši mu laku telesnu povredu, a zatim je pokušao da ga izvuče iz vozila, dok je Stepanović stiskao taster za pomoć taksi udruženju. 

Nakon toga, Sarić je sa suvozačke strane udario rukom u taksi tablu tog vozila koja je odletela nedaleko od vozila i vratio se do vozačeve strane vozila, kada je Stepanović uzeo revolver, "koji je pomenutog dana neovlašćeno nosio, za cije držanje je imao odobrenje nadležnog organa", izašao iz vozila i ispalio dva projektila.

Jedan hitac je pogodio zadnja leva vrata vozila, a drugi Sarića u predelu grudi nanevši mu prostrelnu ranu grudnog koša, usled čega je preminuo na licu mesta. 

Stepanović je, kako su javili mediji, pre dva dana upucan u obe noge u naselju Braće Jerković, nakon čega je hospitalizovan

Na njega je iz pištolja pucao za sada nepoznati napadač, naveli su mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
radaše

pre 7 godina

A ovaj nepoznati napadač je vervatno imao dozvolu za nošenje oružja.n

Ljubomir Krnić

pre 7 godina

Kada će konačno naši zakonodavci i ove nesposobne sudije koje imamo u sudovima da se opamete, pa da ljude koji se brane ili štite svoju imovinu ne povlačimo po sudovima i kažnjavamo gore nego kriminalce. I sindikat policije je pokrenuo peticiju da se građanima koji svojim porezima finansiraju ovu državu i sve njene institucije pa i sudove dozvoli da i oružjem brane svoje živote i imovinu. Naša država nikada neće postati pravna država ako se ne obračuna sa kriminalcima u SUP-u i pravosuću.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija