• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

28.08.2016

20:59

REVOLVERAŠ SA NBG OSTAO BEZ TEKSTA: Na saslušanju glumi ludaka, veštačenje pištolja otkriva istinu o njemu!

Vesti

REVOLVERAŠ SA NBG OSTAO BEZ TEKSTA: Na saslušanju glumi ludaka, veštačenje pištolja otkriva istinu o njemu!

Podeli vest

Saša Stojanović (45), koji je uhapšen posle 18-časovne drame u novobeogradskom Bloku 45, na saslušanju nije otkrio zašto je pucao na automobile u kojima je bilo putnika, kao ni zbog čega se krio u soliteru u Ulici Jurija Gagarina 241
Printscreen You Tube

Tokom saslušanja Stojanović je delovao izgubljeno, i nije želeo da kaže šta ga je primoralo da puca, kao i gde je nabavio oružje. Osumnjičen je za pokušaj ubistva, a policija je posle njegovog hapšenja privela i muškarca koji mu je pomogao u skrivanju u stanu 74, na 12. spratu solitera.

(FOTO) DRAMATIČNA POLICIJSKA AKCIJA NA NBG: Naoružan muškarac pobegao u soliter, specijalci ga tražili satima!

U tom stanu, u šteku nađena su i tri ilegalna pištolja. Prethodne večeri su u BMW-u, iz koga je Stojanović u Ulici Jurija Gagarina pucao na automobile u prolazu, nađena dva pištolja. Sve oružje je poslato na veštačenje, da bi se utvrdilo da li je možda upotrebljavano u nekim krivičnim delima. Inače, stan u kome se skrivao Stojanović iznajmljen je, i vlasnici nisu znali šta se dešava.

KO JE REVOLVERAŠ ZBOG KOGA NBG NIJE SPAVAO: Naoružan do zuba Pile se vratio iz Brazila pa šenlučio po ulicama!

Stojanović je hapšen posle 18-časovne drame i policijske opsade solitera broj 241. On živi u komšiluku, a posle bahaćenja na ulici i pucanja u automobile u prolazu, kada je otpao točak sa BMW u kome se vozio, utrčao je u ovaj soliter.

(VIDEO/FOTO) OVAKO JE UHAPŠEN PUCAČ IZ BLOKA 45! Inspektori ga savladali za tren oka!

Osumnjičeni Stojanović će posle zadržavanja u policiji biti priveden u Više tužilaštvo. Zbog pucnjave na automobile moguće je da istražni sudija naredi i njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA STOJANOVIĆA

Više tužilastvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Saše Stojanovića (44), koji je tokom pokušaja bega iz solitera u bloku 45 uhapšen pod sumnjom da je prethodne večeri na Novom Beogradu pucao iz automatskog oružja, kao i protiv njegovog pomagača, i predložilo da im se odredi pritvor.

Stojanović se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a drugi osumnjičeni za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, rekla je večeras portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Za njegovog pomagača u skrivanju od policije predlozen je pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio delo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cirkus

pre 7 godina

A niste napisali da ga je ustvari uhvatila prodavacica iz obliznje prodavnice decije garderobe ,tako sto je uspeo da pobegne policijI i sakrije se u kabinu wc-a njene prodavnice,onda je ona pozvala policajce da ga privedu,koji cirkus i gungula da bi ga na kraju uhapsila prodavacica,amterizam i nesposobnost,pitam se samo sta bi bilo da je u pitanju neki terorista,tesko nama sa ovakvom ne sposobnom policijom.

crni

pre 7 godina

@cirkus, stvarno si cirkus od coveka u blizini nema prodavnice bebi opreme samo u trznom centru pored apoteke ali dotle nije stigao jer su ga uhvatili 50 met od zgrade  da dodje do prve prodavnice odatle mu treba bar 100met.\nNe lupaj vise kao Boga te molim\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija