• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

24.09.2016

14:15

PORODIČNA DRAMA U ZRENJANINU: Mrtav pijan pokušao da siluje pastorku, ZAVRŠIO U ZATVORU!

Vesti

PORODIČNA DRAMA U ZRENJANINU: Mrtav pijan pokušao da siluje pastorku, ZAVRŠIO U ZATVORU!

Podeli vest

Predrag Petrović (20) iz Zrenjanina posvađao se sa tastom Mitom Barbulom (43) zbog toga što je pijan nasrnuo na njegovu nevenčanu suprugu Zoricu Trajkov (22) i pokušao da je siluje

Porodična drama završila se hapšenjem nasilnika, koji se sumnjiči za krivično delo nedozvoljene polne radnje. On je posle privođenja završio u policijskoj stanici na trežnjenju. Alo.rs piše da je Barbul u vreme incidenta imao oko tri promila alkohola u krvi.


I DALJE ČUJEM NJEGOVE KORAKE: Prvo me je krvnički tukao, a onda davio kaišem dok me je silovao!

Ova drama dogodila se juče u porodičnoj kući Petrovića, u vreme kada je Predragova nevenčana žena ostala sam sa očuhom.

– Kada je Predrag nakratko izašao iz kuće, on se oslobodio i nasrnuo je na pastorku. Počeo je da joj skida odeću. Sreća je što se ona žestoko opirala. Nesrećna devojka se opirala koliko je mogla, ali je on sve žešće nasrtao na nju. Nije mu bilo teško da je obori na pod, jer je mnogo jači od nje. Sreća u nesreći je to što se ona nije paralisala od straha, već mu se svom snagom suprotstavila. Grebala ga je po licu i udarala pesnicama u glavu, ali on nije odustajao. Na kraju je iz sve snage počela da vrišti i doziva upomoć – navodi svedok ovog nemilog događaja.


(FOTO) DETALJI HAPŠENJA PEDOFILA, POLICIJA SPREČILA SILOVANJE: Manijak popio 'kamagru', pa krenuo da obljubi dete!

Incident se okončao kada se Predrag vratio kući. Pobesneo je kada je video da je tast besramno nasrnuo na njegovu ženu.

– Izbila je tuča. Predrag je odmah zgrabio ženinog očuha i odvojio ga od svoje supruge, a onda počeo da ga udara. Neverovatno je to što mu je tast uzvrćao udarce. Umesto da ga bude sramota i da pognute glave izađe iz kuće, on se još suprotstavio zetu i upustio se u tuču sa njim – navodi komšija koji je, igrom slučaja, bio svedok tog događaja.


NOVI SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA DECE! Očuh obljubio pastorku u Novom Kneževcu!

Komšije su odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Patrola lokalne policije stigla je za veoma kratko vreme i bahatom očuhu stavila lisice na ruke. Posle privođena u stanicu, alko-testom je utvrđeno da je imao oko tri promila alkohola u krvi. Dok su ga policajci hapsili, očuh se nijednog trenutka nije pokajao zbog sramnog čina.


(VIDEO) SRBIN OPTUŽEN DA JE SILOVAO DECU U AFRICI! Bivša žrtva ga namamila i SNIMILA NJEGOVO PRIZNANJE!

Ekipa Hitne pomoći je žrtvi  odmah ukazala neophodnu medicinsku pomoć i prevezla je u bolnicu.

– Sreća da nije uspeo da je siluje. Nije imala teže povrede, već samo ogrebotine i manje podlive na koži. Ovo je za nju bio veliki šok i treba će joj vremena da se smiri – prepričava očevidac događaja.

Centar za socijalni rad uključen je u ovaj slučaj, koji će žrtvi


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija