• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Matijašević

04.10.2016

15:13

SAHRANA Zorice Krsmanović zakazana za četvrtak!

Vesti

SAHRANA Zorice Krsmanović zakazana za četvrtak!

Podeli vest

Sahrana Zorice Krsmanović, majke brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović održaće se u četvrtak, 06. oktobra na groblju Zbeg

Kako Informer saznaje, Zorica Krsmanović će biti sahranjena u porodičnoj grobnici pored muža Dušana. Njeno telo se i dalje nalazi u kući, a pogrebno preduzeće koje je porodica Krsmanović unajmila će doći u sredu kako bi obavili formalnosti vezane za sahranu i odneli telo na groblje Zbeg.

Zorica se već dugo se borila s opakom bolešću, a neposredno pre ćerkinog ubistva završila je poslednji ciklus hemoterapije.

UMRLA MAJKA JELENE MARJANOVIĆ! Nije dočekala da bude otkriven ubica njene ćerke!

Majka brutalno ubijene pevačice preminula je u svojoj kući u Borči u utorak oko 11 časova.

ZORAN ZAKUCAO NA VRATA KRSMANOVIĆA! Vidno potresen izjavio saučešće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljubisa

pre 7 godina

Kako neko može biti bolastan do te mjere da udari minus na izjavu saučešća?....Treba policija da provjeri IP adresu tog parazita za svaki slučaj,možda je direktno ili indirektno povezan sa ubistvom njenog Jelene..

Stole

pre 7 godina

Ovo je zbilja strasno, da mala Jana ostane za kratko vreme i bez majke i bez babe....pokoj dusi za Jeleninu mamu.

Stole

pre 7 godina

Samo za ovog sto mi lupa minuse! Napisao sam da je mala Jana za kratko vreme ostala i bez mame i bez babe....verovatno sam zaboravio da ce uskoro ostati i bez krivca za ovaj zlocin :(....pa sam pronadji kome se to tresu noge? -Izraz "pokoj dusi" izgovara se u ono vreme, dok se telo ne sahrani, a onda kazu "laka joj crna zemlja" pozdrav za Lilly

Nina

pre 7 godina

Jadana zena, uvenu od tuge, a ne sazna ko joj je ubio jedino dete. Velika tuga iskreno saucesce neka joj je laka zemlja.

STELA

pre 7 godina

NAJISKRENIJE SAUČEŠĆE MALOJ JANI I PORODICI KRSMANOVIĆ. POČIVAJ U MIRU, NEKA TI JE VEČNA SLAVA

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija