• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

11.10.2016

08:09

ŠOK U ZAJEČARU! Pretio devojci bombom, PA JE SILOVAO U ŠUMI! On tvrdi da je bio OPROŠTAJNI SEKS!

Vesti

ŠOK U ZAJEČARU! Pretio devojci bombom, PA JE SILOVAO U ŠUMI! On tvrdi da je bio OPROŠTAJNI SEKS!

Podeli vest

Boranin M. J. (23) zapretio 19-godišnjoj Zaječarki da će razneti i nju i njenu porodicu ako ne sedne u njegov auto. Potom ju je odvezao van grada i silovao. Uhapšeni je priznao da su imali seks u šumarku, ali je tvrdio da to nije bilo silovanje, već da je sve bilo uz njen pristanak

Boranin M. J. (23) uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć preteći bombom naterao 19-godišnju devojku u Zaječaru da sedne u njegov auto, nakon čega ju je odvezao van grada i silovao u jednoj šumi!

Za nasilnikom je odmah izdata poternica i on je juče ujutro priveden na graničnom prelazu Horgoš, prilikom pokušaja da napusti Srbiju!


UHAPŠEN MANIJAK! U Zaječaru silovao ženu, pa pokušao da pobegne u Mađarsku!

Izvor iz istrage kaže da je devojka iz Zaječara u nedelju uveče prijavila da ju je M. J. oteo i silovao.

- Osumnjičenog smo najpre tražili u njegovoj kući, ali pošto ga tamo nije bilo, za M. J. je raspisana poternica. Trenutno je sve u fazi provere, nastojimo da utvrdimo priče i uhapšenog i devojke, jer se oni međusobno optužuju - kaže izvor iz istrage.

Devojka je, naime, ispričala u policiji da je slučajno srela M. J. u centru Zaječara, dok se on sa prijateljima vozio kolima.

- Predložio joj je da uđe u kola i pođe s njim, ali ona je to navodno odbila. Devojka u prijavi tvrdi da joj je M. J. tada zapretio da će joj na kuću baciti bombe i da će razneti i nju i celu njenu porodicu, pa je u strahu pristala da uđe u auto - objašnjava naš izvor.

Čeka se saslušanje u tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru potvrdili su da je M. J. uhapšen po njihovoj poternici, ali da u interesu istrage ne mogu ništa reći dok im osumnjičeni ne bude priveden na saslušanje. Da li će biti predloga za produženje pritvora i pokretanje istrage, odlučiće se posle saslušanja obeju strana i eventualnih svedoka sastanka osumnjičenog i devojke.

Devojka je kazala da je u tom trenutku mislila da će je M. J. odvesti u neki kafić, ali on je silovito počeo da vozi ka izlazu iz grada.

- Molila ga je da zaustavi auto, međutim, M. J. se na to nije obazirao, već ju je odvezao do šumarka na putu prema Boru i tu ju je izveo iz kola. Devojka tvrdi da se opirala, ali ju je snažniji M. J. uvukao u šumarak i silovao. Osumnjičeni ju je zatim pustio da ode, ali joj je ponovo zapretio da će je razneti bombom ako ikom kaže šta joj se dogodilo te večeri. Devojka je ipak odmah otišla u zaječarsku policiju i prijavila da je silovana - naveo je naš izvor.

Na sugestiju devojke da će M. J. najverovatnije odmah pobeći preko granice raspisana je poternica, po kojoj je i uhapšen.

- Osumnjičeni je izgledao potpuno šokiran zbog hapšenja. Nije poricao da se prethodne večeri video sa devojkom iz Zaječara, ali je tvrdio da su imali ugovoren sastanak. Kazao je da se dobro poznaju odranije, da su se više puta sastajali i priznao je da su imali seks u šumarku, ali je tvrdio da to nije bilo silovanje, već da je sve bilo uz njen pristanak. Kako je rekao, vodili su ljubav na rastanku, jer je ona znala da on ide u inostranstvo da radi. Tvrdio je da nije bežao iz zemlje, već da je normalno krenuo na rad kao gastarbajter - navodi izvor blizak istrazi. 

 


UHVATIO ME JE ZA MEĐINOŽJE I VUKAO ZA KOSU! Poznata glumica o silovanju: Osećala sam se kao smeće!

(VIDEO) HUANITA BRODIK: Tramp možda vređa žene, ali KLINTON ME JE SILOVAO, A HILARI PRETILA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija