• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

07.12.2016

19:20

SILOVATELJA IPAK ČEKA PRAVEDNA KAZNA: Sudija odbio nagodbu tužioca sa manijakom!

Vesti

SILOVATELJA IPAK ČEKA PRAVEDNA KAZNA: Sudija odbio nagodbu tužioca sa manijakom!

Podeli vest

Pavle Jovićević (38), koji je 16 meseci silovao devojku ucenjujući je snimkom seksa, nagodio se sa tužiocem za samo 26 meseci zatvora... Sudija je to odbio, pa manijaku preti duga robija

Pavle Jovićević (38) iz Beograda, koji je 16 meseci silovao jednu devojku (26) ucenjujući je snimkom njihovog seksa, sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom, uz kaznu od samo 26 meseci zatvora!

Sudija je, međutim, odbio taj predlog i naložio da se manijaku sudi, zbog čega mu sad preti do deset godina robije!

Glumio menadžera

Kako smo nezvanično saznali, Jovićević je ponudio tužilaštvu sporazum o priznanju krivice samo nekoliko dana nakon što je uhapšen 9. novembra. U tužilaštvu su nam tada rekli da još nije bilo razgovora o tome.

- Jovićević dobro zna da ga čeka duga robija ako bude osuđen, pogotovo zato što je povratnik. Zato je tužioca odmah zamolio da razmisli o nagodbi - objasnio je tada naš izvor iz tužilaštva.

 

 

Sporazum je ubrzo sklopljen. Predmet je poslat sudiji da ga "aminuje", ali je principijelni delilac pravde to odmah odbio.

Uzeta je u obzir Pavlova bahatost prema žrtvi, ali i policiji, jer im je tokom hapšenja pretio nekim svojim vezama
Izvor iz istrage

- Sudija za prethodni postupak je odbio nagodbu pod obrazloženjem da je optuženi i ranije hapšen zbog silovanja, otmice, ugrožavanja bezbednosti i bludnih radnji, a uzeta je u obzir i njegova bahatost prema žrtvi i policiji tokom hapšenja početkom novembra. Tada je policajcima pretio nekim svojim vezama! Sudija je glatko odbio ovu nagodbu i naložio da se Jovićeviću sudi - kaže sagovornik Informera blizak istrazi i dodaje da Jovićeviću sada preti do 10 godina zatvora.

Podsetimo, Pavle je upoznao svoju žrtvu u junu 2015. u jednom poznatom beogradskom klubu i predstavio joj se kao menadžer lokala. Lagao ju je da snabdeva pićem taj i još neke poznate beogradske klubove.

Celo veče ju je častio koktelima i kada je ona već bila pripita, namamio ju je u svoj stan na opštini Vračar i naterao da ga oralno zadovolji. Sve to je snimio svojim mobilnim telefonom.

 

 

Već narednog dana Jovićević je pozvao telefonom svoju žrtvu i rekao joj da od tog dana mora da mu bude na raspolaganju svaki put kad je njemu do seksa! Narednih 16 meseci bila mu je praktično seksualna robinja.

10
godina robije preti manijaku sa Vračara

Nesrećna devojka je od stravične torture psihički popustila i završila na lečenju.

Užasan strah

Izvor iz istrage kaže da je strah od manijaka bio ogroman.

- U početku se plašila da se poveri čak i psihologu. Kasnije je ipak priznala šta je muči i uz pomoć psihologa smogla je hrabrosti da se obrati policiji - naveo je naš izvor.

Jovićević je do sada uspešno izbegavao presude i samo je jednom bio u zatvoru, 2009, i to na godinu dana zbog protivprirodnog bluda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zemunac

pre 7 godina

Zakon za povratnika DOŽIVOTNI zatvor, uz sobu kod okorelih krimosa koji su već u kavezu 10god. tako će lepo proći prvih godinu dana.

dragan

pre 7 godina

Povratnik???? Čim je on ponovio delo, onda nije za zatvor, već za rudnik ili kuglu.

nati

pre 7 godina

Ne razumem po kakvoj logici se vise tuzilastvo i tuzilac slozili sa okrivljenim u vezi ove sramne kazne,znajuci da je manijak povratnik.Jel to vise tuzilastvo i tuzilac rade bez mozga,zaboravili ga kuci na klaviru kad su dolazili na posao.S kota osuditi na dozivotnu jer ce on,cim izadje opet naci prvi zrtvu.Jel ima neko normalan u tom visem sudu,aloooo!!!!! Sram da vas bude!\n

ĆupričaninSWE

pre 7 godina

Bilo joj je lepo dok je ispijala koktele. Nije mogao da je silom natera da ode kod njega, a nije mogla ništa drugo ni da očekuje kad se već nađe tamo. Posle je ocenjivao snimkom i nije smela da kaže nikom 16 meseci. Malo mi deluje glupavo. n

bubasvaba

pre 7 godina

POVRATNIK to samo u resavicu doživotno i d sa zaradom finansira svoje jelo i smestaj dok je živ nadam se ne dugo.

CICKA

pre 7 godina

Свако ко једном направи кривично дело, наравно да мислим на тежа кривична дела , биће повратник, о томе би могла и нека статистика да се направи и психолози да напишу на ту тему нешто

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija