• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2016

11:39

AKCIJA MUP! Zaplenjena droga, uhapšene tri osobe!

Vesti

AKCIJA MUP! Zaplenjena droga, uhapšene tri osobe!

Podeli vest

Policija u Beogradu u dve odvojene akcije zaplenila je oko dva i po kilograma marihuane, oko 200 grama heroina, 105 grama amfetamina, 900 grama kofeina i uhapsila tri osobe, saopšteno je danas iz MUP .

Kako je navedeno, prilikom pretresa kuće osumnjičenog P. A. (32) iz Beograda, policija je pronašla četiri paketa marihuane, dva paketa kofeina, paket amfetamina, tri elektronske vagice za precizno merenje sa tragovima amfetamina, pištolj marke "glok" i 10 komada municije.

U drugoj akciji, policija je uhapsila M.P. (25) iz Beograda i J.K. (36) iz Brusa i prilikom pretresa stana u Beogradu, u kojem neprijavljeno borave, pronašla oko 200 grama heroina i jednu elektronsku vagicu.

Osumnjičeni P.A. je uhapšen i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni M.P. i J.K. će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija