• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2016

21:14

ZAKON JEDNAK ZA SVE: Pritvor za predsednika Privrednog suda u Zaječaru!

Vesti

ZAKON JEDNAK ZA SVE: Pritvor za predsednika Privrednog suda u Zaječaru!

Podeli vest

Specijalni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana predsedniku Privrednog suda u Zaječaru Goranu Krstiću, osumnjičenom za primanje mita

Pritvor je određen i prema bivšem predsedniku opštine Bor R.B. i stečajnom upravniku preduzeća Polet S.I.

Portparol suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Krstiću odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da će ometati postupak uticanjem na svedoka. 

Prema osumnjičenima I.S. i B.R. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a protiv osumnjičenog B.R. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, dodala je Stanković.
 

 

Ona je dodala da protiv rešenja o određivanju pritvora osumnjičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Oni se sumnjiče za krivično delo trgovine uticajem i primanja i davanja mita.

Uhapšeni su u petak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 7 godina

Beograd bi ostao bez sudija( čast izuzecima),kada bi sve koji primaju mito, pohapsili. Pa ovde sudije bez pardona i blama oduzimaju uknjiženo vlasništvo i   dodeljuju decu prilikom razvoda, alkoholičarima i nasilnicima.Lepo se dogovore sa tajkunima iza zatvorenih vrata i naši bogati građani izlaze na ročišta potpuno rasterećeni. Ma , ne vređajte nas poštene i nezaštićene građane ovakvim tekstovima, kao u Srbiji se bore protiv korupcije.Sprega izmađu političara, tajkuna i sudija JAČA JE NEGO IKADA.n

XXL

pre 7 godina

Nema od toga - ništa. Sve će to proći kao i sa slučajem hapšenja pre nekoliko godina u Višem Trgovinskom sudu sada Apelacionom Privrednom sudu. Svega sam se nagledao, naslušao i načitao dok sam vodio spor 12 godina u jednom Privrednom sudu na severu Bačke i umesto da izvrše moju pravnosnažnu Presudu u stečaju korumpirani sudija donosi potpuno novu Presudu i 'obara' pravnosnažne Odluke tada Vrhovnog suda Srbije na moju štetu "jer za njega NISU merodavne i meritorne pravnosnažne Odluke sudova koje se odnose na predmet spora jer su starije od sedam godina". Time je dokazao da u Srbiji NE važi načelo prava i pravičnosti kao i univerzalno pravo ujednačene sudske praxe. O tome sam pisao i pisaću da Srbija NEMA civilizovano pravosuđe već ... eto ga ko sudi kao taj, a koliko ih samo ima takvih ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija