• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2016

12:37

UKINUTA PRESUDA bivšem mužu Sindi Models, SLEDI NOVO SUĐENJE!

Vesti

UKINUTA PRESUDA bivšem mužu Sindi Models, SLEDI NOVO SUĐENJE!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je oktobru zbog krivičnog dela nasilje u porodici na uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora bio osuđen Nikola Pavlović, bivši muž Ivane Stamenković poznatije kao Sindi Models

 

Istom odlukom naloženo je da se suđenje Pavloviću ponovi pred Trećim osnovnim sudom, da se ponovo obavi veštačenje povreda koje je zadobila njegova bivša supruga, kao i da prvostepeni sud odluči o izuzeću veštaka medicinske struke koje je zahtevala odbrana pre nego što je ispitan na suđenju.

Viši sud je, naime, usvojio žalbu Pavlovića i njegovog branioca i ukinuo presudu zbog bitnih povreda odredbi krivičnog postupka - jer prvostepeni sud nije odlučio o zahtevu za izuzeće veštaka Kenana Senohradskog koji je 22. aprila odbrana podnela zbog sumnje u njegovu pristrasnost, već ga je ispitao, a o zahtev za izuzeće odbacio na poslednjem glavnom pretresu 6. oktobra.

Pavloviću će suđenje biti ponovljeno za delo iz 2012. godine, kada je prema optužbi, davio i udario Stamenkovićku glavom o zid, od čega je zadobila lakše telesne povrede.

Što se tiče šamara koji joj je, prema optužbi, udario 2010. godine, Viši sud je ukazao da je za to delo nastupila zastarelost krivičnog gonjenja.

Palović i Stamenkovićeva su razvedeni, ali je zajedničko dete pripalo njemu na privremeno staranje, do okončanja drugog suđenja za starateljtsvo nad detetom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija