• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

17.01.2017

09:06

MISTERIJA NESTANKA MALE BARBARE VITEZ: U istragu o sudbini devojčice uključen i Interpol!

Vesti

MISTERIJA NESTANKA MALE BARBARE VITEZ: U istragu o sudbini devojčice uključen i Interpol!

Podeli vest

Roditelji nestale Barbare Vitez (15) koja se, prema izjavama njenih drugova, okliznula i pala u reku sa mosta preko Tise između Sente i Čoke, 25. novembra prošle godine, posle jučerašnjeg razgovora sa direktorom policije Vladimirom Rebićem kažu da nisu dobili mnogo novih informacija, ali da su saznali da se u istragu uključuju Interpol i Europol

Razgovor koji je trajao skoro sat vremena nije preterano razjasnio okolnosti pod kojima je nesrećna devojčica nestala, ali je protekao bolje nego što su roditelji očekivali.

- Gospodin Rebić je jako fin čovek, obećao nam je da će pomoći koliko god može kako bi se saznalo šta je sa našom ćerkom - rekao je Endre Vitez.

Prema njegovim rečima, nije saznao mnogo više od onoga što mu je do sada rečeno, ali mu je razjašnjeno u kom smeru ide istraga.

- Direktor policije nam je dao reč da će uticati na tužilaštvo i ljude koji rade na slučaju i zatražiti da se uradi sve što on smatra da treba kao i ono za šta misli da nije dovoljno istraženo - rekao je Vitez.

Pored ovoga, neutešni roditelji su saznali da se u istragu uključuju Interpol i Europol, ali su poručili da su ubeđeni da Barbara nije u Tisi.

- Ja sam rekao gospodinu Rebiću da sam siguran da moja ćerka nije upala u vodu. Prošlo je dva meseca, do sada bi je reka izbacila da je Barbara u njoj - sa bolom priča Endre govoreći da pretraga vode odugovlači istragu.

Dečake koji su bili sa Barbarom kobne noći, Endre nije video do sada.

- Nije mi dozvoljeno da ih vidim. Jednom sam išao u bolnicu ne znajući da je jedan od dečaka tamo, nije on bio razlog mog odlaska - poručuje Endre.

Zahvaljujući mirnom skupu koji su relativno skoro održali u Senti, tražeći da se istraga ubrza, uspeli su da izbore sastanak sa direktorom policije.

- U Senti nisu hteli ništa da nam pričaju. Skup je urodio plodom pa nas je direktor Rebić primio - kaže Endre.

Neutešna majka Melinda nije mogla da kontroliše emocije i suze.

- Samo želim istinu i da mi se Barbara vrati. Predugo traje ova agonija, dva meseca nam srce puca od tuge. Želimo da se sve ovo završi i da ponovo zagrlimo svoju ćerku - jecajući je izustila Melinda.

Zbog vremenskih uslova, ronioci i policija će morati da prekinU pretragu dok se reka ne odledi, a po rečima Endrea Viteza, zahvaljujući Igoru Juriću u pomoć će doći i spasioci iz Mađarske, što je Vladimir Rebić odobrio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 7 godina

Sramota koliko mucite te roditelje ,a necete da pritisnite decu koja su bila sa Barbarom da kazu pravu istinu.Da je necije drugo dete videli bi kako bi se to brzo resilo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija