• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

28.02.2017

12:33

SUKOB OPTUŽENIH U SPECIJALNOM SUDU: Jeb*ću ti ćerku kad postane punoletna! NEĆE ZATRUDNETI, SVRŠIĆU JOJ U USTA!

Vesti

SUKOB OPTUŽENIH U SPECIJALNOM SUDU: Jeb*ću ti ćerku kad postane punoletna! NEĆE ZATRUDNETI, SVRŠIĆU JOJ U USTA!

Podeli vest

Miloš Delibašić, jedan od optuženih za ubistvo Miloša Vidakovića iz Pančeva, izvređao bivšeg saradnika Miloša Vojnovića nakon što ga je ovaj ocinkario u sudu

Nisam mu pretio. Rekao sam da ću mu je. ati ćerku kada napuni 18 godina! Ali, uz njenu dozvolu, ne na silu, jer nisam silovatelj! Neka ne brine, neće zatrudneti, jer ću joj svršiti u usta
Miloš Delibašić

Miloš Delibašić, optužen za učešće u ubistvu Miloša Vidakovića u Budvi 2013, juče je u Specijalnom sudu u Beogradu prostački izvređao doskorašnjeg prijatelja, takođe optuženog Miloša Vojnovića, jer ga je ovaj ocinkario na sudu! Delibašić mu je zapretio da će mu "je.ati ćerku čim postane punoletna"?!

Vojnović je ove pretnje i uvrede prijavio sudskom veću Specijalnog suda u Beogradu još pre početka pretresa, a sudija Vladimir Duruz je potom upitao Delibašića o čemu se radi.

Delibašić je vrlo drsko i nadmeno kazao da nisu u pitanju pretnje, već "obećanje":

- Nisam mu pretio. Rekao sam da ću mu je. ati ćerku kada napuni 18 godina! Ali, uz njenu dozvolu, ne na silu, jer nisam silovatelj! Neka ne brine, neće zatrudneti, jer ću joj svršiti u usta - mirnim glasom je izjavio Delibašić.

Brat Luke Bojovića ubijen zbog krvne osvete

Informer

Za ubistvo Nikole Bojovića kao direktni izvršilac optužen je Saša Cvetanović iz Vranja, zvani Pitbul, i jedino njemu se sudi pred Specijalnim sudom u Beogradu. Kao naručilac je optužnicom označen Slobodan Šaranović, a motiv je krvna osveta, jer je bio ubeđen da je Nikolin stariji brat Luka Bojović odgovoran za likvidaciju njegovog brata Branislava. Slobodanu se sudi u odvojenom postupku u Crnoj Gori.

Kad ga je sudija upitao da li to on ipak preti, Delibašić je još jednom istakao da se neće svetiti članovima porodice svom nekadašnjem drugu i saučesniku:

- Znam gde mu šeta ta njegova bivša devojka sa detetom, znam gde mu živi majka, znam u kojem parku mu se šeta ćerka i sa kim. Da sam nešto hteo, imam ja prijatelje koji sve to znaju, pa sam mogao da ih organizujem još dok sam bio u ekstradicionom pritvoru u Spužu u Crnoj Gori. Ali nisam.

Sudija Duruz je potom opomenuo Delibašića "da ne vređa" druge učesnike postupka, jer će u protivnom biti prvo novčano kažnjen, a onda udaljen sa suđenja.

Osim ovog incidenta, jučerašnji glavni pretres sveo se na osporavanje Vojnovićevog svedočenja, koji je kao glavni svedok tužilaštva priznao da je 2013. u Budvi ubio Vidakovića.

Uroš Mišić je takođe učestvovao u praćenju Vidakovića uoči likvidacije!
Miloš Vidaković

Delibašić je juče negirao Vojnovićeve tvrdnje da je njemu i Slaviši Novakoviću naložio da ubiju Vidakovića u Budvi. Negirao je i da je bivšem prijatelju otkrio da je ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, u aprilu 2013. u Beogradu naručio Slobodan Šaranović.

Vojnović, koji je uglavnom bio smiren, u tom trenutku je nekontrolisano viknuo:

- Znaš ti dobro, Miloše, o čemu pričam. Ne pravi se lud! - rekao je Vojnović, pa je i njega sudija morao da opomene.

Vojnović je potom otkrio i da je u praćenju Vidakovića, uoči ubistva u Budvi, osim njega i Novakovića, učestvovao i navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, koji je svojevremeno bio osuđen za napad bakljom na žandarma!

Vojnović je pojasnio da su Mišić i Novaković bili istaknuti članovi navijačke grupe "Delije", ali da nije siguran da je Uroš znao zbog čega je praćen Vidaković. Interesantno je da je Specijalni sud pre više od godinu dana poslao poziv Mišiću da svedoči o ovim navodima, ali se to nikad nije desilo jer ga, navodno, nisu pronašli na prijavljenoj adresi?!

Delibašić, Vojnović i Novaković optuženi su za ubistvo Vidakovića u Budvi 1. jula 2013. godine. Motiv je do danas ostao nerasvetljen, a spekulisalo se da je u pitanju bio "neki problem oko žene".

Inače, njih trojica se terete da su bili članovi grupe Slobodana Šaranovića iz Crne Gore, koja se tereti za likvidacije Vidakovića i Bojovića 2013. Vidakovića je, prema optužnici, ubio Delibašić, a Bojovića Saša Cvetanović, zvani Pitbul (vidi okvir). 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 7 godina

"Pravda za Urosa" ... gde je ono "samo majku da zagrlim da joj cestitam rodjenad" ... e moj Urose

Furtula

pre 7 godina

Biće da je na fakultetu naučio tako umne rečenice... Budaletina.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija