• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2017

14:02

SIMONU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović!

Vesti

SIMONU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović!

Podeli vest

Milica Dabović pristala je na nagodbu koju je Simon ponudio prošlog petka. Šiklić je potpisao da je izvršio porodično nasilje nad bivšom košarkašicom

On je potpisao priznanje da je nad Milicom Dabović izvršio porodično nasilje, za šta je dobio uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, koja će biti izvršena samo ukoliko u naredne tri godine ponovi krivično delo. U istom vremenskom periodu, od 3 godine,na snazi će biti i zabrana prilaska Milici Dabović.

POTRESNO PISMO MILICE DABOVIĆ: Napuštam Srbiju!

Kako saznajemo, Simonu je zabranjen ulazak u Srbiju narednih godinu dana i šest meseci.

Podsetimo, incident između Milice i Simona dogodio se 19. februara u stanu u kojem su živeli dok su bili u vezi. Simon je juče, 22. marta. za Telegraf dao komentar na nagodbu koju je ponudio.

Kako je i sam istakao, sve je uradio u cilju toga da mu se vrati pasoš kako bi mogao da napusti Srbiju. 

SIMON PROGOVORIO: Nemam zbog čega da se kajem! Jedva čekam pasoš DA NESTANEM ODAVDE!

OTKRIVAMO! SIMON VARAO MILICU: Košarkašica dobila BATINE zato što je saznala za njegove nestašluke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tuga

pre 7 godina

Au al je kazna(na zapadu se za pljuvanje na ulici dobija vise),pa ovi nasi umesto turizma mogu da reklamiraju zlocin,bilo koji pored ovakih kazni se u ovoj bestragiji itekako isplati.

branko1

pre 7 godina

Pa zar ti nije jasno da je priznao da bi se ratosiljao srpskog pravosudnog nasilja pravosuđa I ološa koji igraju igre u ovoj Srbiji.Samo pitam šta je sa Dabovićkinim bratom?Da li je već pušten, uz izvinjenje,za prekinuti posao

ceca

pre 7 godina

...na kom zapadu...pa u It muskarci ubijaju zene i za kratko vreme su napolju...volim ove sto misle da na zapadu cvetaju ruze!!!P.S.verujem da ovaj decko nije nista njoj uradio...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija