• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

26.03.2017

20:05

17 GODINA OD SMRTI PINKIJA! Priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac!

Vesti

17 GODINA OD SMRTI PINKIJA! Priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac!

Podeli vest

Švaba i Pinki bili su glavni junaci kultnog filma "Rane" Srđana Dragojevića. Milana Marića i dalje prepoznaju po ulozi Švabe, a Dušanu Pekiću je rola Pinkija bila, nažalost, prva i poslednja

Dušan je preminuo pre 17 godina u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka. Imao je samo 19 godina. Uzrok smrti nigde nije zvanično saopšten, ali je navedeno da je preminuo u snu.

Javnost je odmah posumnjala da je u pitanju overdoz, Pekićevi prijatelji da je on ugušen, a, kako se čini, istina će ostati negde zakopana.

Članovi porodice su jutros posetili njegovu večnu kuću.

- Moj anđele, i ovog 26. marta evo nas. I tako ide korak s nama, ponekad sunce, ponekad tama, srca nam kažu nema te više, a duša tvoja na proleće miriše - napisala je majka glumca.

Čitulju su ostavili njegova baka Milica i teta Dada.

- I nakon 17 godina, naša ljubav ne prestaje i rana za tobom ne prolazi. Dušana Pekića njegov junak Pinki poveo je za sobom, a kad danas ponovo pogledamo film, odzvanja njegova rečenica: "Sve mi se čini, rođaci, da sam ipak prošao bolje od vas."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Остало је много "војних тајни"... иза нас... Чудо је - војска... ?! Нема више ни "ордења", за несретнике који погину... - "славно"...?! Где се "денуло"...то ордење ?! ... "Врховни командант" би требао да ... - зна...!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija