• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2017

09:55

MACA UCENJIVALA BOLESNOG ČOVEKA! Starleti preti ozbiljna ROBIJA!

Vesti

MACA UCENJIVALA BOLESNOG ČOVEKA! Starleti preti ozbiljna ROBIJA!

Podeli vest

Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, tražila je 5.000 evra od Beograđanina koji boluje od raka testisa, preteći mu da će objaviti snimak ugovaranja seksa preko telefona

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je prošlog petka u Beogradu pod sumnjom da je ucenjivala jednog bolesnog Beograđanina, tražeći mu 5.000 evra da na društvenim mrežama ne objavi audio-snimak na kom ugovaraju seks!

Nesrećni Beograđanin, koji boluje od raka testisa, potražio je pomoć policije, ali je za sve to saznala njegova supruga i napustila ga.

Nadrljao
Macina žrtva je sredovečni državni službenik, kog je žena napustila zbog ovog skandala

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Macina žrtva je sredovečni državni službenik. Pre izvesnog vremena čuli su se telefonom, ali Maca je ceo razgovor snimila bez njegovog znanja.

- Tokom razgovora oni su ugovarali seks za novac, a na snimku se mogu čuti sve pojedinosti, od dogovora oko cene do mesta gde bi mogli da se nađu. Nekoliko dana kasnije, on se po svemu sudeći predomislio, a Nurkićeva je pozvala nesuđenog klijenta i rekla mu da sad mora da joj uplati 5.000 evra kako snimak dogovaranja seksa ne bi objavila na društvenim mrežama - kaže sagovornik Informera.

Ne javlja se na telefone

Maca Diskrecija se juče nije odazivala na naše pozive i poruke. Kad smo njenu majku pozvali da prokomentariše hapšenje njene ćerke, kratko nam je rekla:
- Nisam se čula s njom par meseci. Ne znam ni gde je, ni šta radi.

Poznata starleta i učesnica više rijalitija, koja je i sama javno priznala da se bavi prostitucijom, svoje pretnje je sprovela u delo.

- Pošto joj je klijent rekao da neće da joj da ni dinara, ona je taj snimak zaista i objavila preko jedne društvene mreže. Supruga ucenjenog čoveka tako je i saznala za sve, pa ga je istog momenta napustila - objašnjava naš sagovornik.

Maca je u petak privedena i saslušana je. Protiv nje je podneta krivična prijava za ucenu u pokušaju i puštena je da se brani sa slobode.

- Za to krivično delo zaprećena je kazna od jedne do osam godina, u zavisnosti od okolnosti izvršenja dela - rekao je naš izvor.

Iako je javno priznala da se bavi prostitucijom, Maca do sada nije hapšena zbog toga. Ona je to na početku svoje "karijere" negirala, morala je da prizna pre šest meseci nakon što je objavljen audio-snimak u kom dogovara seks za novac.

Mediji su potom spekulisali da je ova ne baš diskretna starleta ugovarala seks preko poruka na jednoj društvenoj mreži, tražeći 500 evra za sat klasičnog seksa, a 1.000 evra za grupni. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
livia

pre 6 godina

Ajde, fala Bogu, da bar ovoj raskerecenoj ne gledamo intimne delove tela!

Stole

pre 6 godina

Poceli smo i strane murve da uvozimo, a zar nemamo dosta nasih, domacih?!

Robin Hood

pre 6 godina

Senada Nurkić!! E Senada, "gnjurcu" rada isplati se nada .. Pod mač bato

mostarac

pre 6 godina

treba hapsit ove što zovu i pristaju na ove tarife, pa ih kažnjavati sa po 10.000 rupija ....n

AS

pre 6 godina

Ona i sve osobe slicne njoj su primer da treba zakonski uvesti kastraciju,sterilizaciju...Zaista,nekim osobama zakonski ne treba dozvoliti da se razmnozavaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija