• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.05.2017

17:56

TREBALE IM PARE ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Dvojica Šveđana uhapšena na Preševu zbog krijumčarenja marihuane!

Vesti

TREBALE IM PARE ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Dvojica Šveđana uhapšena na Preševu zbog krijumčarenja marihuane!

Podeli vest

Carinici su danas na ulazu graničnog prelaza Preševo sprečili krijumčarenje preko 17 kilograma marihuane koju su pokušala da prokrijumčare dva Šveđanina

Kako je saopštila Uprava carima, droga je otkrivena kada je na prelaz u 13 sati stigao automobil Reno Senik, švedskih registarskih oznaka u kome su se nalazila dva mlada Šveđanina od 30 i 35 godina, putujući na relaciji Grčka - Švedska. 

Carinik koji je u tom trenutku radio na prelazu razgovarao je sa putnicima na njihovom maternjem jeziku i oni su mu rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Ipak, sumnju iskusnog carinika pobudila je činjenica da su rekli kako su prethodne tri nedelje turistički boravili u Grčkoj, a da pritom nisu imali gotovo nikakav prtljag.

Zbog toga je automobil poslat na detaljan pregled mobilnim skenerom, čija je slika ukazala na nepravilnosti u zadnjim vratima, vratima od prtljažnika, kao i šupljunama iznad zadnjih točkova.

Kada su uklonili tapacirung pomenutih vrata, pred carinicima su se ukazali paketi droge umotani u najlon, a mladići su počeli da se pravdaju rekavši da su morali da pokušaju krijumčarenje zbog nagomilanih kockarskih dugova. 

Preciznim merenjem utvrđeno je da je ukupna količina marihuane zaplenjene danas na prelazu Preševo 17.605 grama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija