• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer.rs

12.06.2017

10:06

UBICA PEVAČICE UHAPŠEN U NEMAČKOJ? Rumunski kamiondžija osumnjičen za ubistvo Jelene Marjanović?!

Vesti

UBICA PEVAČICE UHAPŠEN U NEMAČKOJ? Rumunski kamiondžija osumnjičen za ubistvo Jelene Marjanović?!

Podeli vest

Katalin Dorinel Čolpan (40) priznao ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali ga tragovi i način izvršenja povezuju i sa žrtvom u Austriji, a gotovo sigurno i sa ubistvom pevačice u Borči

Nemačka policija pre nekoliko dana uhapsila je rumunskog kamiondžiju Katalina Dorinela Čolpana (40). On je uhapšen zbog ubistva Karoline G. Njegov DNK pronađen je i na telu žrtve u Austriji Lusil K., a konačan spisak žrtava monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen. Čolpan se sumnjiči da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a sumnja se da je svoj krvav trag ostavio i na nasipu u Crvenki gde je ubijena Jelena Marjanović.

- Nemačka policija obavestila nas je o njegovom hapšenju. Nemci su rešili da istragu dovedu do kraja i da sve potencijalne žrtve ovog serijskog ubice budu identifikovane. Istraga je, osim u Nemačkoj, već proširena i na Austriju i Rumuniju, jer i tamo ima slučajeva nestalih devojaka, a sumnja se da je Čolpan umešan u njihove nestanke. Naravno, deo te sada već evropske istrage postala je i Srbija, zbog ubistva Jelene Marjanović, koje je preslikano ubistvo Karoline G. u okolini Frajburga - kaže izvor iz MUP Srbije.

FORENZIČARI OTKRILI NOVE DETALJE UBISTVA PEVAČICE: Ubica je sa policijom tražio Jelenin leš?!

On navodi da su im kolege iz Nemačke poslale više zahteva. U Beograd preko Interpola iz Nemačke treba da stignu uzorci DNK, ali i mnoga pitanja na koja srpska policija treba da pošalje odgovore.

- Sada mora da se utvrdi tačno kretanje Rumuna, treba pregledati sve snimke sa granice i naplatnih rampi, napraviti tačnu mapu njegovog kretanja i vezati ga za mesto ubistva u Srbiji -  kaže izvor za Srpski Telegraf.

Ono što upućuje na Čolpana jeste "potpis" ubice - način na koji je ubijao svoje žrtve. I u Nemačkoj i u Austriji ponovio se taj model, žrtve su bile mlade žene koje je napadao na usamljenim mestima i ubijao ih udarcima gvozdenom šipkom u glavu.

- Devojke su ubijene dok su trčale pored reke, a usmrćene su sa više udaraca tupim predmetom po glavi, isto kao i Marjanovićeva. On je priznao ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali je odbio svaku vezu sa ostalim ubistvima iako ga za neka, poput smrti Lusil K, terete veoma čvrsti dokazi. Međutim, prema nekim informacijama, blizu toga je da prizna i druge likvidacije - tvrdi sagovonik beogradskog medija.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, dok je trčala duž nasipa u Crvenki.

ZORAN MARJANOVIĆ UBEĐEN DA JE NA TRAGU ZLOČINCU: Moju Jelenu nije ubio kamiondžija, NEGO NEKO IZ BORČE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Sa jedne strane se uveliko tvrdilo da je Jelena dobro poznavala ubicu a sada se sve povezuje sa kamiondzijom ? Dali je taj uopste bio u Srbiji ? Kako ju je nasao ? Kako je nestala iz Zoranovog vida ? Kako je telo sklonio ? Ko mu je pomogao ? Zasto su sve poruke izbrisane iz njenog mobilnog ? Ko je bacio u kanal sutradan ? Kamion nije trotinet pa da se nevidi ? Sve je ovo pomalo zalosno !!!!!!!!!!!!!!!!

ceca

pre 6 godina

Ne verujem u ovu pricu.Toliko je nepodudarnosti .\n

Kardan

pre 6 godina

I sas cjete nam opet ispirati mozak sa svim tim vrucjim krompirom prebacivanjem sa jednog na drugog.

asid

pre 6 godina

Kako vreme odmiče sve sam više ubedjen da je neko iz porodice izvršilac!

nbg

pre 6 godina

To Vam je kao predlog, uzmi ili ostavi. Iako se nesto podudara, ne mora da znaci da je bio srbiji. Treba dokazati na granici.

novica

pre 6 godina

Aman...po koji put...šta će biti sledeće...??? Čobanin sa Suve Planine....ovde se muti i muti, ali da sačekamo ponedeljak....."znaćete ime ubice".....

Stole

pre 6 godina

Cista laz, tj. bacanje prasine narodu u oci od dokonih novinara. Zar ste pomislili da je ovako nesto dozvoljeno u nemackoj ili austriji, da pise ko sta hoce? ne, samo kod nas na Balkanu....molim da mi pustite komentar!

boca

pre 6 godina

Baš me briga.Uhvatili ste se za nju kao pijan za plot pa toliko nerešenih ubistava po Srbiji ima-uostalom u kakvo je porodici živela dobro da je doživela i ove godine...

Mara

pre 6 godina

Bravo za inspektora radisu,covek resio slucaj,prebacice krivicu na nekog ko uopste i nije bio u Srbiji i resice slucaj.Jel vas nije sram da vam korupcija bude najveci zakon i pravda.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija