• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.07.2017

19:47

KRIJE SE OD SVETA: Hostesa zbog koje je počela tuča na Zakintosu NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA!

Vesti

KRIJE SE OD SVETA: Hostesa zbog koje je počela tuča na Zakintosu NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA!

Podeli vest

Čim su grčki portali objavili njenu sliku, Danica Vukmirović obrisala profile sa društvenih mreža i isključila telefon. Na saslušanju prethodno rekla da ne zna ko je zadao smrtni udarac Bakariju Hendersonu

Grčki mediji su objavili sliku Danice Vukmirović iz Sombora, hostese u "Barkodu" na Zakintosu, zbog koje je 7. jula izbila tuča u kojoj je nastradao Amerikanac Bakari Henderson (22)! Čim je Daničina slika juče objavljena na grčkim portalima, ona je obrisala sve svoje profile na društvenim mrežama, a mobilni telefon isključila.

OBRT U SUĐENJU ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Prijatelj ubijenog Amerikanca ispričao SVOJU VERZIJU PRIČE?!

Zaboravila, pa se setila

Danica je na prvom saslušanju u policiji izjavila kako je u noći kada se desila tragedija bila pripita i da se ne seća skoro ničega.

Flašom u glavu
Srbin je udario Bakarija dlanom po vratu, a ovaj ga je udario pivskom flašom u glavu. Posle toga je izbila opšta tuča

Danica Vukmirović

Međutim, u sledećem iskazu, pamćenje joj se delimično vratilo. Kako su preneli grčki mediji, Vukmirovićka je rekla da je do svađe došlo zbog toga što joj je jedan od Srba u klubu zamerio što se nalazi u društvu Amerikanaca.

- Te večeri nisam radila u "Barkodu", ali sam izašla tamo i upoznala trojicu Amerikanaca. Čim smo došli u bar, zauzeli smo jedan sto, ali nekim našim momcima sam odmah zapala za oko, verovatno jer sam bila u društvu Amerikanaca. Prišao mi je jedan Srbin i pitao me zašto sedim sa strancima kada ima mnogo naših u klubu- ispričala je Danica na saslušanju.

(FOTO) SELFI NASTAO SAMO MINUT PRE UBISTVA NA ZAKINTOSU! Ova fotografija je bila povod za obračun u kafiću 'Barkod'!

Informer

Videvši to, Bakari je, prema njenim rečima, prišao tom Srbinu i odgurnuo ga rukom.
- Onda ga je taj Srbin udario dlanom po vratu, na šta mu je Bakari uzvratio i udario ga pivskom flašom u glavu. Posle toga je izbila opšta tuča, a u tom komešanju, dok sam pokušavala da ih razdvojim, Bakari me je slučajno laktom udario u bradu - izjavila je Danica.

Pošto je, kako je rekla, bila povređena, nije videla šta se dalje dešavalo ispred kluba.
- Posle pet minuta sam izašla iz kluba i videla Bakarija kako leži na ulici, bez svesti, bio je sav krvav oko očiju. Jedan Amerikanac je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne. Želim da dodam da nisam primetila da se iko od osoblja iz bara umešao u tuču ili da su udarili nekog - istakla je Danica, praktično svalivši svu krivicu na grupu Srba.

(FOTO) OVO JE DANICA, devojka zbog koje je počela tragična tuča na Zakintosu! NJENO SVEDOČENJE BIĆE KLJUČ MISTERIJE KO JE UBIO AMERIKANCA!

facebook

Međutim, dok su joj policajci pokazivali snimke nadzornih kamera, Danica je prepoznala samo sebe, Bakarija i ostale Amerikance sa kojima je te večeri bila u društvu, ali nije nijednog Srbina. Kazala je da ostale aktere tuče ne bi prepoznala kad bi ih ponovo videla jer je te večeri bila pripita i sve se brzo odigralo.

print

Dvojica puštena

Inače, Informer je prekjuče ekskluzivno saznao i objavio identitet hostese u "Barkodu" zbog koje je izbila kobna tuča, a grčki mediji su narednog dana objavili njene slike. Čim je videla da su joj se ime i slike pojavili u medijima, Danica je brže-bolje obrisala sve profile na društvenim mrežama, a telefon je isključila.

Informer

Podsetimo, za tuču u kojoj je nastradao Amerikanac Henderson optuženi su Dušan Ranković (33), Nemanja Petrović (18), Miloš Ilić (18), Stefan Stanojević (21), Miloš Senić (25), kao i izbacivač u "Barkodu" Amir Omerdžić (32), Britanac srpskog porekla, i barmen Jorgos Skijadopulos (34). Što se tiče Nenada Jovanovića (22) i Siniše Petrovića (22), oni su nakon hapšenja pušteni uz kauciju od 5.000 evra, pošto je utvrđeno da nisu imali kontakt sa pokojnim mladićem.

(VIDEO) DUŠAN RANKOVIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Amerikanac me je udarao flašom u glavu, dok nije pukla, PAO MI JE MRAK NA OČI!

Istraga, koja je u toku, treba da utvrdi pojedinačni stepen krivice i umešanosti u ovo delo svakog osumnjičenog ponaosob, što znači da bi i kvalifikacija dela u odnosu na svakog od njih mogla da bude izmenjena do podizanja optužnice. Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Patrasu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

TREBA ODMAH UHAPSITI OVU BAMBUSARKU, IZAZVALA JE GUBITAK JEDNOG I UNISTILA NEKOLIKO ZIVOTA.\n

Subotica

pre 6 godina

Hostesa??? El to u prevodu kao neka domacica lokala? Narodski receno opajdara. Obrisala je sve profile na drustvenim mrezama? Ma nije moguce! Sad joj se roditelji, rodjaci i prijatelji u Srbiji zgrazavaju. Do sada je glumila uspesnu, poslovnu zena koja je kao uspela u inostranstvu i onda istina ispliva na videlo. Eh nije jedina na zalost! Ima ih takvih mali milion. Sad joj mama i tata ni na ulicu nesmeju izaci od sramote. Jos lujka stiti zaposlene u lokalu i brani musterije to jest goste odnosno amare. Dno dna! Ko li ovu savetuje? Supljoglavima je lako puniti glavu ali i ono pola metra nize!\n

INDIJA PAKISTAN

pre 6 godina

Amir Omerdzić je kao Srbin iz velike britanije?! Okay, kapiram ja da su ovi današnji takozvani Bušnjaci poturčeni Srbi, ali zar se oni sad ne izjašnjavaju drugačije ili to zavisi od toga kad im šta i kako odgovara?

Arandjel

pre 6 godina

Sad svi znaju cime se bavila, zato se I sakrila.\n

aligator

pre 6 godina

pun Q mi je Srbije i Srba zlobnih i umisljenih i sve su oni u pravu i nasilnih

Mike

pre 6 godina

nije da branim ovu radodajku koja obozava obojene, nego mi nije jasno kako su ova petorica sami sebi dozvolili da zbog neke lujke upopaste svoj zivot tj ubiju (ako su to oni uopste uradili) afroamerikanca umesto da su mu samo slomili obe noge i ruke da bi se celoga zivota secao grcke i srba a pogotovo gde mu je mesto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija