• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

03.08.2017

19:38

NEVEROVATNE SPLETKE I LAŽI DEVOJKE IZ ZAJEČARA ŠOKIRALE SRBIJU: Komšiji prvo smestila trudnoću, pa silovanje, PA SVE PRIZNALA!

Vesti

NEVEROVATNE SPLETKE I LAŽI DEVOJKE IZ ZAJEČARA ŠOKIRALE SRBIJU: Komšiji prvo smestila trudnoću, pa silovanje, PA SVE PRIZNALA!

Podeli vest

Ana L. (19) nije mogla da se pomiri s tim što ju je Lazar Lađevac (20) ostavio, pa ga je prvo lagala da je trudna, a onda ga i optužila da ju je zverski silovao... Čim je izašao iz pritvora, Lazar pobegao od nje u Rusiju

Ana L. (19) iz Grljana kod Zaječara, koja je u subotu lažno optužila komšiju Lazara Lađevca (20) da ju je zverski silovao, pre toga ga je lagala i da je trudna, očajnički pokušavajući da bude u vezi s njim!

Nakon što je Lazar u ponedeljak izašao iz pritvora, kad je dokazano da od silovanja nije bilo ništa, očajni mladić je odmah pobegao od Ane čak u Rusiju, kod svog oca!

Bila mortus pijana

Više javno tužilaštvo u Zaječaru je u ponedeljak i zvanično obustavilo istragu protiv Lazara nakon što je definitivno utvrđeno da je Ana izmislila da ju je on dva dana pre toga pretukao, silovao i 30 puta izujedao po telu.

Lazar bio u popravnom domu

Lazarov deda Aleksandar priznao nam je da je njegov unuk bio dve godine u popravnom domu.
- Posle razvoda roditelja, Lazar je ostao kod mene i bake da ga čuvamo. Bio je nestašan, malo se tukao s decom, malo nešto petljao oko kola i pošto mi nismo mogli da izađemo na kraj s njim, na preporuku Centra za socijalni rad, upućen je u popravni dom. To mu je koristilo, jer se odatle vratio kao poslušan i vredan mladić. Sada će u Rusiji verovatno započeti biznis oko uzgajanja voća i povrća jer mu je i otac agronom. Ne verujem da će se skoro vratiti u Srbiju - priča Aleksandar.

PREOKRET U ISTRAZI SILOVANJA U ZAJEČARU! Ana priznala da je SAMU SEBE GRIZLA jer je patološki zaljubljena u Lazara!

- Ana je u nedelju ujutro prijavila policiji da je silovana prethodne večeri oko 20 sati, u kući Lazarove bake u Grljanu. Međutim, iz te kuće otišla je tek tri sata posle ponoći taksijem, bez ikakvih povreda, što je taksista i potvrdio. Krunski dokaz bio je video-snimak na kome se vidi da se Ana te večeri veseli u kući sa Lazarovim društvom, u vreme kada je navodno silovana - kazali su nam u tužilaštvu.

Lazareva prababa Rada ispričala nam je da je Ana dugo proganjala njenog praunuka.

- Ana je u subotu bila kod nas u kući sa drugaricom, pa su sa Lazarom i njegovim drugovima roštiljali, pevali i pili. Devojke su bile toliko pijane da su povraćale po kući. Ja sam bila u susednoj sobi kada se to navodno silovanje dogodilo. Ja sam stara, pa bi i razumljivo bilo da slučajno nisam čula neko zapomaganje, ali u kući su bili i ostali dečaci, koji su na sudu potvrdili da nije bilo nikakvog nasilja. Velika je to bruka i sramota što nam je Ana priredila iz osvete jer Lazar nije hteo vezu s njom. Lazar je prošle noći sa mlađim bratom Acom otputovao kod oca u Rusiju - priča Rada.

Često ga posećivala
Ana je često dolazila kod nas, i to u bilo koje doba dana i bez poziva

Lazarov deda

Lazarov deda po ocu Aleksandar Lađevac ispričao nam je da su njegov unuk i Ana ranije bili u vezi.

- Lazar je odrastao u mojoj kući nakon što su mu se roditelji razveli. Ana je često dolazila kod nas, i to u bilo koje doba dana i bez poziva. Kad je Lazar nedavno konačno shvatio s kim ima posla, želeo je da prekine vezu s njom. Ona je tada izmislila trudnoću! To je bila čitava farsa, u kojoj su učestvovali i njena majka i neki rođaci. Lazar je bio izričit da nema veze s tom trudnoćom, pa se ona na kraju povukla i prestala je da pominje trudnoću, ali mu je i dalje dosađivala. Na kraju je izmislila i silovanje - očajan je Aleksandar.

Sad proganja i dedu

Ana se, prema njegovim rečima, isekla po telu, samu sebe izujedala gde god je mogla, i to pokazala policiji.

DRUGARICA DALA ŽIVOT ZA LAŽLJIVICU! Anu L. koja je LAGALA DA JE UJEDAO I SILOVAO KOMŠIJA, iz nabujalog Timoka spasla prijateljica KOJA SE PRITOM UDAVILA!

- Na saslušanju je priznala da je to sama učinila. I sad opet, posle svih laži i spletki, Ana i dalje traži Lazara, ne znajući da je ovaj pobegao od nje u Rusiju. Zvale su me telefonom i Ana i njena majka, i to više puta. Tražile su da razgovaraju s Lazarom, ali im ja nisam rekao da je on otputovao - kaže Aleksandar.

Ana i njena majka nisu želele da pričaju za medije o ovom slučaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 6 godina

Ovom dečku roditelj radi u Rusiji pa je momak verovatno materijalno dobro situiran a čim je čovek pogleda jasno je o kakvoj se devojci radi - lovac na lagodan život bez rada. Verovatno ni školu nije završila a izigrava starletu.

u magnovenju

pre 6 godina

Sad proganja dedu? Da se nije zaljubila u njega?

miki delija

pre 6 godina

sta rade evri mili boze sada ona ispade da je zelela samu sebe da ubije kako se brane tatini sinovi i kceri stidi se srbijo moja zemljo bez zakonja

miki delija

pre 6 godina

sada je on kao mnogo fini i nije zeleo sex a samo ona je kao bila ta koja ga je silovala zalosti moja

nedjo

pre 6 godina

sa ovakvom omladinom ne treba da brinemo za buducnost

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija