• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2017

17:30

ZAKUCALI SE U OGRADU SA 150 KM NA SAT! Detalji stravičnog udesa u Moštanici - JEDAN MLADIĆ POGINUO, DVOJICA POVREĐENA!

Vesti

ZAKUCALI SE U OGRADU SA 150 KM NA SAT! Detalji stravičnog udesa u Moštanici - JEDAN MLADIĆ POGINUO, DVOJICA POVREĐENA!

Podeli vest

Nemanja Tesla je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je njegov drugar Pavle Blagojević zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom! U udesu su teško povređeni i Blagojević, kao i Nemanja Đurđević

Nemanja Tesla (21) poginuo je kada se preksinoć u selu Mala Moštanica u blizini Beograda njegov prijatelj, koji je vozio "alfa romeo", sa 150 kilometara na čas zakucao u metalnu ogradu. Tom prilikom je teško povređen vozač Pavle Blagojević (22), kao i Nemanja Đurđević (22), koji je bio u vozilu sa njima

Užas
Vatrogasci su morali da iseku smrskano vozilo kako bi lekari mogli da priđu mladićima i pruže im pomoć
Izvor iz istrage

Prema rečima izvora bliskog istrazi, mladići su se oko 21 sat našli u lokalnoj kafani kako bi pregovarali o kupovini automobila "alfa romeo".

Kupovina kola

- Nemanja Tesla i Pavle Blagojević su došli na sastanak sa Nemanjom Đurđevićem jer je Pavle od njega hteo da kupi automobil. Pregovarali su oko cene i kada su se dogovorili, odlučeno je da se "alfa" isproba. Izašli su iz kafane i iz sela krenuli ka Ibarskoj magistrali - navodi naš izvor.

On dodaje da je Pavle u početku vozio normalno, ali da je onda počeo da jurca iako je ograničenje brzine na putu bilo 50 kilometara na čas.

- U jednom trenutku on je vozio čak 150 kilometara na čas. Tada ga je Đurđević, koji je sedeo na suvozačevom mestu, opomenuo da smanji brzinu, što mu je sa zadnjeg sedišta rekao i Tesla. Ipak, u sledećem trenutku Pavle je izgubio kontrolu nad vozilom i u punoj brzini se zakucao u metalnu ogradu kraj puta. Od siline udarca automobil se isprevrtao - priča naš sagovornik.

Printscreen You Tube

Na mesto udesa su brzo došli vatrogasci i hitna pomoć, saobraćajna policija, kao i drugovi mladića koji su u tom trenutku još bili zarobljeni u havarisanom automobilu.

- Vatrogasci su odmah počeli da seku smrskano vozilo kako bi lekari mogli da priđu mladićima i pruže im pomoć. Nažalost, Tesla je preminuo na putu do bolnice, a zahvaljujući velikom trudu lekara Blagojević i Đurđević su sada stabilno - kaže Informerov izvor iz istrage i dodaje:

Napad na policiju

- Dok su vatrogasci i lekari radili svoj posao, oko automobila su se stalno kretali drugari Blagojevića, Tesle i Đurđevića, koji su plakali i vikali. Njih su saobraćajni policajci zamolili da se odmaknu sa mesta uviđaja i da ne smetaju. Umesto da ih poslušaju, oni su skočili na policajce i počeli da ih tuku. Zbog toga je pozvana Interventna jedinica, koja je došla i uhapsila jednog od napadača.

Printscreen You Tube

Naš sagovornik navodi da mu nije nimalo jasno zašto je ta grupa napala policajce, jer su oni bili tu kako bi obezbedili nesmetano pružanje pomoći povređenima.

- Sa uvažavanjem činjenice da ih je pogodila nesreća u kojoj im je jedan prijatelj izgubio život, a druga dvojica teško povređena, ipak je potpuno neshvatljivo da oni sve vreme ometaju lekare, vatrogasce i policajce u pružanju pomoći. Pritom, na kraju oni još i napadnu policajce - rekao je on.

Stefanović: Napad na policiju je nedopustiv

Tanjug

Ministar policije Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policajce.

- Napadi na policajce koji danonoćno brinu o bezbednosti građana Srbije i rade jedan od najtežih poslova u našoj zemlji su nedopustivi i nećemo ih tolerisati. Preduzećemo sve zakonske mere kako bismo zaštitili naše pripadnike i pružićemo im punu podršku - rekao je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin

pre 6 godina

Sve ima svoje zasto,pa i to zasto su ti maladici obilazili oko smrskanog automobila i vikali pa naposletku napali i policiju.I to ima svoje zasto.Krivci za sve su ustase skupa s amerima.Nasrecu voda iz masine dodikovog automobila je isparila jer sta ce voda u takvoj masini jer to nije u skladu s Bozijim pravilima

srbin

pre 6 godina

Smrt fasizmu tj ustastvu i svemu sto oni zagovaraju a sloboda narodu tj nebeska sloboda tj sloboda narodu da ide u nebesa u kozmos tj na druge planete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija