• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.09.2017

17:03

JEZIVO PRIZNANJE NA SUĐENJU ZA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Bilo je oni ili mi, KRENUO SAM REDOM DA UBIJAM LJUDE!

Vesti

JEZIVO PRIZNANJE NA SUĐENJU ZA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA: Bilo je oni ili mi, KRENUO SAM REDOM DA UBIJAM LJUDE!

Podeli vest

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavljeno je danas. Ispitivan je Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora

Vojnovića je ispitivao Miloš Delibašić, član kriminalne grupe Slobodana Šaranovića, koji je bio označen kao naručilac ovih ubistava. Delibašićev cilj je da opovrgne navode da je umešan u ubistvo.

Danas je ipak drugačije suđenje - osim njega, Vojnović je suočen sa ostalim osumnjičenima - Slavišom Novakovićem i Goranom Bojanićem.

MUK U SUDNICI! Majka optuženog za ubistvo Bojovića i Vidakovića: SIN MI JE UBICA, MESTO MU JE U ZATVORU!

Tom prilikom advokatica Slaviše Novakovića, postavila je Vojinoviću možda i klučno pitanje" Šta bi on radio da bi zaštitio porodicu i kada je zapravo shvatio da bi trebalo da ubije Vidakovića". Dobila je neočekivano direktan odogvor. 

SUKOB OPTUŽENIH U SPECIJALNOM SUDU: Jeb*ću ti ćerku kad postane punoletna! NEĆE ZATRUDNETI, SVRŠIĆU JOJ U USTA!

- Krenuo sam redom da ubijam ljude. Pa bilo je ili oni ili mi. Svi smo bili u opasnosti. Znao sam da moram da ga ubijem. Nisam znao kakav je osećaj kad pucaš u nekoga. Znao sam kako je kada opljačkaš ili otmeš, ali ovo je skroz drugačije - priznao je Vojnović.

JESAM LI TI REKAO DA ĆU TI UBITI TRUDNU DEVOJKU?! Šok na suđenju za ubistvo Nikole Bojovića, Miloš Delibašić zaledio sve u sudu!

Sudija Vladimir Duruz istakao je da mu je jako čudno kako to da Vojnović ni u jednom trenutku nije pitao Delibašića zašto bi trebalo da ubije Vidakovića.

- Sudija, ja sam radio ono što mi Delibašić kaže i nisam postavljao puno pitanja. Jednom mi je pričao kako mu je Slobodan Šaranović rekao da će on poslati njegovog Pitbula da ubije Luku Đurovića, a Delibašić mu je rekao: "Nemoj da ja pošaljem mog Turba", mislio je na mene. Turbo kao turbo dileja - rekao je Vojnović ispričavši da su oružje za ubistvo nabavili u Jagodini.

U Specijalnom sudu i danas i juče pojavila se i majka Nikole i Luke, Anđelka Bojović. 

SLIKARKA I PROFESORKA U PAKLU KRVNE OSVETE: Ko je zapravo majka Luke Bojovića koja je uhapšena u Nikšiću?!

INSPEKTORKA KOJA JE VIDELA UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA U BEOGRADU: Mislila sam da snimaju film?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija