• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

29.09.2017

12:26

NOVI SVEDOK  TVRDI: Na dan ubistva ZORANA SNIMILE KAMERE ispred crkve u Borči!

Vesti

NOVI SVEDOK TVRDI: Na dan ubistva ZORANA SNIMILE KAMERE ispred crkve u Borči!

Podeli vest

Zoran je na dan Jeleninog ubistva, dok ju je navodno bezuspešno tražio po nasipu, viđen ispred crkve u Borči! Ovo tvrdi novi svedok koji se pojavio u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice "Granda"

- Ključni svedok je rekao da je Marjanoviće video oko 15.15. On može da ospori i vreme koje je Zoran naveo u iskazu. Naime, svedok tvrdi da je Zorana video 45 minuta pre vremena koje je Marjanović naveo na saslušanju u policiji i tužilaštvu - dodaje naš izvor.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, njegove tvrdnje potvrđene su i na osnovu snimaka sigurnosnih kamera s okolnih objekata.

JELENINA ĆERKICA REŠAVA NAJVEĆU MISTERIJU! Mala Jana zna tajnu o mestu zločina?!

- Taj svedok je inače jedan od prijatelja porodice Marjanović. On se nedavno javio i ispričao da je Zorana video 2. aprila prošle godine između 16 i 20 sati, i to ispred crkve u naselju Borča. Postavlja se pitanje šta je Marjanović radio u drugom delu naselja dok je, kako je ispričao, tragao za suprugom, koja je prema njegovim rečima nestala oko 16 sati - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, proverava se da li se Marjanović automobilom odvezao do crkve, kao i da li je u tom trenutku neko bio s njim.

- Očekujemo da će svedočenje prijatelja porodice Marjanović biti od koristi u daljoj istrazi - priča izvor Srpskog telegrafa.

Ovo je, kako se saznaje, drugi svedok blizak porodici Marjanović koji je odlučio da progovori i otkrije šta se kobnog dana dogodilo na nasipu u Borči.

(VIDEO) LUKOVIĆ: U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ MOŽDA IMA ima i delovanja SEKTI!

Naime, kako je Srpski telegraf ranije pisao, Zoranov rođak tvrdi da je na dan kad je prijavljen nestanak pevačice njenog supruga video na nasipu, ali skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem tvrdi da je bio. Ovim iskazom misteriozni svedok će, kako se pretpostavlja, oboriti Marjanovićevu odbranu.

- Zoranov rođak odlučio je da kaže sve što zna, a jedino što je zauzvrat tražio bilo je da se od očiju javnosti krije njegov identitet bar dok ne dođe do eventualnog sudskog postupka. On ne želi da zbog onog što je video ima problema s porodicom Marjanović - dodaje sagovornik.

NOVA REKONSTRUKCIJA ZLOČINA U BORČI: Evo kako je izgledao POSLEDNJI DAN života Jelene Marjanović!
 

Podsetimo, Zoran Marjanović je sve vreme pričao da je 2. aprila 2016. sa ženom i ćerkom Janom otišao na nasip u Borči, gde je Jelena džogirala. 

Tvrdio je da su ćerka i on došli iz pravca rampe ka smetlištu, dok ga je tajanstveni svedok pokopao izjavom da ga je u tom trenutku video na drugom kraju nasipa, na smetlištu.

 
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SasaV

pre 6 godina

Ajd sto je rodjak,covek je dusebrizan,setio se posle godinu dana gde je video okrivljenog,pamcenje za medalju,neko nezna ni koje cipele je nosio pre dva dana a ovaj i tacnog vremena. Neko tragicno nastrada a ekipa pravi rijaliti,najlepse je profitirati na tudjoj nesreci...

Metla

pre 6 godina

Kastracija to je jedino reshenje za ovog seksualnog manjaka i perverznjaka.

Ron Jeremy

pre 6 godina

Oтиш`о да јој запали свећу.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija