• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

02.10.2017

09:40

MOŽE LI BOLESNIJE OD OVOGA... Zoran Marjanović se ŽENI U ZATVORU ljubavnicom Zokom?!

Vesti

MOŽE LI BOLESNIJE OD OVOGA... Zoran Marjanović se ŽENI U ZATVORU ljubavnicom Zokom?!

Podeli vest

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), posle prvih 15 dana boravka iza rešetaka, navodno, već razmišlja da se oženi u zatvoru!

Kako piše Alo, on će na insistiranje svoje devojke Zorice Zoke Mitrović najverovatnije podneti molbu sudiji Višeg suda u Beogradu da ozakone vezu, samo da bi ona mogla da ga posećuje!

- Zoka je teško podnela Zoranovo hapšenje! Čim je bio uhapšen i odveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, 15. septembra oko 22 sata, Zoka je digla uzbunu da mu nađe najboljeg advokata. Zvala je redom prijatelje i molila za pomoć, govoreći: „Gori! Daj mi broj nekog najjačeg advokata. Pomaži, prijatelj mi je u nevolji teškoj, na pravdi boga!" - kaže Zokin prijatelj i dodaje da se ponadala da će mu sud odmah posle uložene žalbe advokata ukinuti pritvor.

ZORAN MARJANOVIĆ SE PODSMEVA SRBIJI: Sa ljubavnicom smislio pakleni plan, UBISTVO JELENE PAKOVALI RATNOM VETERANU S KOSOVA!

- Na dan odlučivanja Višeg suda u Beogradu po žalbi advokata Zoka je odbila poziv prijatelja da se vide, govoreći „da čeka da Zorana puste iz pritvora". Advokati su u žalbi naveli da nema dokaza za osnovanu sumnju protiv Zorana i tražili da mu bude ukinut pritvor, zbog čega je ona bila ubeđena da će sud to uvažiti i pustiti ga na slobodu. Tog dana su je zvali sa jedne televizije i ponudili joj da narednog jutra gostuje u emisiji i ispriča sve o sebi i Zoranu, ali je to odbila bez razmišljanja. Kada je čula da je žalba advokata odbijena i da će o Zoranovom pritvoru ponovo odlučivati 15. oktobra, odlučila je da mu predloži da ozakone vezu da bi mogla da ga posećuje u zatvoru! - kaže Zokin prijatelj.

 

 

Na pitanje kakva je zakonska procedura za sklapanje braka u zatvoru advokat Maja Podunavac kaže da o zahtevu pritvorenika za zaključenje braka u fazi istrage odlučuje sudija za prethodni postupak.

- U zahtevu je neophodno da pored namere o zaključenju braka budu naznačena imena budućih supružnika, kumova i datum kada žele da ceremonija bude obavljena. Zanimljivo je da posle venčanja mladenci imaju pravo na "bračnu posetu" u trajanju od tri sata u "sobama za ljubav" - objašnjava Maja Podunavac i dodaje da postoji i opcija venčanja bez mlade!

VOLEO JE DA ME ŠAMARA I VEZUJE! Progovorila Gordana V. još jedna od navodnih ljubavnica ZORANA MARJANOVIĆA!

- Ako je sudija za prethodni postupak zabranio posetu devojci, budućoj nevesti, zbog mogućnosti ometanja istrage, postoji opcija da se brak zaključi i preko punomoćnika za zaključenje braka, s obzirom na to da postoji "naročito opravdan razlog", kako predviđa Porodični zakon. Praktično, brak se može zaključiti u prisustvu samo jednog supružnika, tačnije pritvorenika i punomoćnika mlade, na osonovu punomoćja, koje mora biti overeno i izdato isključivo radi sklapanja braka - kaže na kraju Maja Podunavac i dodaje da mlada u tom slučaju mora da čeka da se steknu uslovi za posetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija