• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2017

08:17

DVE NESREĆE NA IBARSKOJ U 10 MINUTA! Povređene dve žene!

Vesti

DVE NESREĆE NA IBARSKOJ U 10 MINUTA! Povređene dve žene!

Podeli vest

Dve žene povređene su u dva odvojena udesa koja su se u samo desetak minuta dogodila na Ibarskoj magistrali, navode iz Hitne pomoći

Prvo su kod sretanja za Sremčicu u Rušnju u 6.46 časova kola sletela u njivu i tom prilikom je povređena jedna ženska ošoba.

Desetak minuta kasnije još jedna saobraćajna nesreća dogodila se na Ibarskoj magistrali i to samo 50 metara dalje, kada je takođe povređena jedna ženska osoba.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, obe su prevezene u Urgentni centar. 

Pored ove dve saobraćajne nesreće, protekle noći dogodilo se još pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno još pet osoba. 


U Topalovićevoj ulici, kod broja 2, na Zvezdari u 19.00 časova povređen je muškarac star oko 21 godinu, koji je prevezen u Urgentni centar. 

U 19.27 časova u Cerskoj ulici povređen je muškarac star oko 32 godine, koji je odbio da bude prevezen kolima Hitne pomoći. 

U Ulici Timočke divizije u u 22.41 dogodila se saobraćajna nesreća, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan. 

U 23.52 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređena su dva muškarca stara oko 42 i 15 godina i prevezena su u Urgentni centar. 


Muška osoba stara oko 23 godine lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 04.25 časova u zemunskom naselju Busije i prevezen je u KBC Zemun. 

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 108 puta, od toga 20 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljale osobe sa srčanim problemima i asmatičari. 

Macura je navela da je u Beogradu juče zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna teška i dva ubistva, a da je Hitna pomoć intervenisala 147 puta, od toga 48 puta na javnom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija