• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

01.11.2017

22:20

OCA SILOVATELJA ODAJE I FEJSBUK! Monstrum iz Novog Pazara PROGANJAO MLADE DEVOJKE!

Vesti

OCA SILOVATELJA ODAJE I FEJSBUK! Monstrum iz Novog Pazara PROGANJAO MLADE DEVOJKE!

Podeli vest

Novopazarac E.T. (40), koji se tereti da je godinama silovao svoju maloletnu ćerku (15), saslušan je juče u Višem tužilaštvu nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana

Iako se niko iz ovog pravosudnog organa nije oglašavao povodom ovog slučaja, nezvanično saznajemo da je E.T. pred dvoje tužilaca, koji su ga saslušavali, izneo odbranu, ali nije poznato da li je priznao ili odbacio krivicu.

Prema nezvaničnim informacijama situacija tokom saslušanja bila je vrlo teška i mučna.

Nakon saslušanja, on je prebačen u zatvor, a istraga, koja će utvrditi sve pojedinosti ovog slučaja koji je uznemirio građane Novog Pazara, se nastavlja.

JEZIVI DETALJI SILOVANJA U NOVOM PAZARU! Monstrum od oca godinama zlostavljao ćerku, mlađe dete ga UHVATILO NA DELU!

U istrazi će ključne biti izjave oštećene devojčice, njene majke, sestre i ostalih članova porodice, kao i nalazi lekara i veštaka.

Nastrano ponašanje E.T. je pokazivao i na društvenim mrežama tako što je "lajkovao" eksplicitne sadržaje i nepristojno komentarisao fotografije mladih devojaka. Upravo i to će policija posebno "češljati" i prekontrolisati.

Naime, njegov profil na Fejsbuku pokazuje da mu se dopadaju video snimci sa seksualnim sadržajem, kao i članci pod naslovima: "pogledajte šta rade majka i sin kad ih niko ne gleda" ili "pogledajte šta rade brat i sesta misleći da ih niko ne snima".

Između ostalog on je redovno lajkovao i materijale u kojima se može pogledati "šta radi devojčica na času dok ostali marljivo uče", "voditeljka prekrštajući noge pokazala šta nije trebalo", "šta se desi kada čovek i napaljena žena ostanu sami u liftu" i slično.

Podsetimo, E.T. je uhapšen u subotu u Novom Pazaru zbog sumnje da je godinama silovao i seksualno napastvovao maloletnu ćerku (15), što su pre par dana saznali i njena majka, brat i sestra.

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je slučaj prijavila majka devojčice nakon što joj se mlađa ćerka poverila i rekla da je videla oca kako seksualno napastvuje sestru.

- Njene reči potvrdila je i silovana devojčica koja je majci sve priznala i kazala da je maltretiranje trajalo godinama, da je otac primoravao na seks preteći joj da nikom ne sme ništa da kaže. Kada je to majka čula pozvala je policiju i prijavila supruga koji je uhapšen – priča naš izvor iz istrage.

Porodica devojčice je poreklom sa Kosova, a prema nezvaničnim saznanjima, E.T. je počeo sa napastvovanjem ćerke pre četiri godine, dok su privremeno živeli u Nemačkoj.

Silovanje i maltretiranje se nastavilo i kad su se vratili u Srbiju i nastanili u jednom novopazarskom prigradskom naselju, gde je E.T. držao ugostiteljski objekat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kristina Jovanovic

pre 5 godina

Sram te bilo Srbijo....ovde treba vesanje!!!!!

Citateljka Informera

pre 5 godina

Ovaj nije Srbin i ja sam za to da dobije dozivotnu

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija