• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

10.11.2017

10:29

UŽAS U SEVOJNU! Viljuškar radniku SMRSKAO nogu, kolege ZGROŽENE prizorom

Vesti

UŽAS U SEVOJNU! Viljuškar radniku SMRSKAO nogu, kolege ZGROŽENE prizorom

Podeli vest

Radnik Valjaonice bakra u Sevojnu teško povređen na radnom mestu. P. Ć. hitno prebačen u Beograd. Kolege užasnute prizorom zvale pomoć

Sve se odigralo u četvrtak uveče kada je na njega naleteo viljuškar pod punim teretom.

Mašina je, pred kraj druge smene, prešla preko njegove noge pokidavši mu sve mišiće, tetive i krvne sudove.

Povređeni radnik hitno je prebačen za Beograd.

Kolege koje su se zatekle na licu mesta, bile su užasnute prizorom, jer su se pod silinom tereta mišići i pokidane tetive spustile do pete i da se samo mogla videti kost. 

Oni su odmah pozvali pomoć, a prema prvim podacima, viljuškar se kretao unazad, dok je radnik bio okrenut leđima.

Direktorka za ljudske resurse i korporativne poslove odnose u Valjaonici bakra Nataša Pančić potvrdila je da je došlo do nesreće i da je jedan radnik zadobio ozbiljne povrede epiderma noge, pri kraju druge smene u četvrtak veče.

- Radnik je hitno prebačen u Urgentni centar u Beograd i smešten je na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica“ - odljenje plastične hirurgije, gde je zbrinut i van je životne opasnosti. Kao preduzeće preduzeli smo sve mere da se ovkve stvari ne dešavaju, a kada se na žalost dese, pružamu svu moguću pomoć i podršku radniku i njegovoj porodici - rekla je Nataša Panić i demantovala navode nekih izjava da su povređenom radniku pokidani krvni sudovi, tetive i videla kost.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija