• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

27.01.2018

20:27

OPŠTA TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA: Povređen muškarac, zadobio dva uboda nožem!

Vesti

OPŠTA TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA: Povređen muškarac, zadobio dva uboda nožem!

Podeli vest

U masovnoj tuči koja se dogodila u centru Novog Pazara jedno lice zadobilo je dve povrede koje su mu nanete nožem i transportovano je u Opštu bolnicu gde mu lekari ukazuju pomoć

Portparolka Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi rekla je Informeru da su u pitanju lake telesne povrede.

- Zadobio je ubodnu ranu u predelu leve lopatice i potkolenice. Primarno je zbrinut i zadržan na lečenje - rekla je doktorka Gicić Skenderi.

Kako Informer saznaje, u tuči su, pored noževa, korišćene i palice.

- Sve se odigralo u centru grada a veće posledice sprečio je policajac koji je bio u blizini. Samo zahvaljujući njemu - tuča je ubrzo prekinuta, rekao nam je svedok.

Izvor iz istrage navodi da je privedeno više osoba i da je njihovo saslušanje u toku.

-U toku je saslušanje privedenih lica i još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih je došlo do sukoba - rekao nam je izvor iz istrage. 

Kako nezvanično saznajemo povređen je muškarac od 37 godina i iz Sjenice je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija