• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

05.05.2018

21:56

IZREŠETAO MARADONU DA BI SE PROSLAVIO?!  Otkrivamo šokantnu pozadinu napada na MMA borca u centru Pančeva!

Vesti

IZREŠETAO MARADONU DA BI SE PROSLAVIO?! Otkrivamo šokantnu pozadinu napada na MMA borca u centru Pančeva!

Podeli vest

Vuko Marković (38) je pucao u MMA borca Vladimira Jovanovića Maradonu (29) samo da bi stekao ime u svetu kriminala, tvrdi kum ranjenog ultimat-fajtera Dalibor M

Crnogorac Vuko Marković (38) je kokainski zavisnik i u ponedeljak je u Pančevu pucao u MMA borca Vladimira Jovanovića Maradonu (29) samo da bi se "proslavio" u svetu kriminala, tvrdi kum teško ranjenog ultimat-fajtera Dalibor M!

On je u petak preko portala i društvenih mreža objavio da Jovanović nije bio ni u kakvom sukobu sa Markovićem i da je jedini Vukov motiv za mafijašku sačekušu bio da stekne "ime" u podzemlju!

Tražio samo oružje

Dalibor je istakao da su i on i njegov kum pre godinu i po dana upoznali Markovića, ali da se nisu družili s njim.

- U pitanju je narkoman, čovek koji se već godinu i po

Nudi se

Vuko se godinu i po dana nudi kriminalcima po Beogradu da upuca nekog, i to bez ikakve nadoknade

Dalibor M.

dana nudi kriminalcima po Beogradu da upuca nekoga, i to bez ikakve nadoknade. Tražio je samo da mu se obezbedi oružje. To je čovek koji ima promašen život i želi da se dokaže u svetu kriminala i da gradi ime. Neko ga je nahuškao na Maradonu - naveo je Dalibor.

Prema njegovim rečima, Maradona je Markoviću jednom prilikom prodao neki jeftiniji automobil, a potom je i on njima prodao jedno vozilo.

- I to je sve što smo sarađivali s njim! Ništa sporno se nije dogodilo oko te trgovine. Maradona se kasnije udaljio od njega, a ovaj se odao kokainu. Čuli smo da Vuko nije čovek od reči. Jednom je od Maradone tražio neki novac na zajam, ali ovaj je odbio da mu da jer ga nije dobro ni poznavao. Tako da neki neraščišćeni računi sigurno nisu motiv za napad - priča Dalibor.

On je uveren da je Vukova meta mogao biti bilo ko ko je iole poznatiji u svom gradu:

Branio se ćutanjem

Vuko Marković nakon hapšenja nije želeo da priča o napadu na Vladimira Jovanovića, a u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nakon saslušanja, na predlog tužioca, određen mu je pritvor do 30 dana.

- Vuko je na Maradonu pucao ispred vrtića! To vam najbolje govori o tome kakav je on čovek!

Ima i ljubomore

Kao dodatni motiv napada Dalibor pominje i ljubomoru jer je Maradona solidno zarađivao od svoje menjačnice, a ima i dobar auto.

- Ali Maradona ima bogate rođake u inostranstvu, a i omiljen je među svojim drugovima. Ipak, nije se dobro čuvao. Svaku noć je trenirao u gradskom parku, voleo je da trenira. Mogao je baš tamo da bude laka meta - ispričao je Dalibor.

Podsetimo, Jovanović je izrešetan u ponedeljak oko 7.30 nakon što je ostavio sina u vrtiću "Kefalica". Marković mu je prišao sa kapuljačom na glavi i izrešetao ga sa sedam metaka, ali je Maradona čudom preživeo i oporavlja se u bolnici. 

JEZIVI DETALJI SAČEKUŠE U PANČEVU! Maradona izrešetan ispred vrtića, jedva dopuzao da se sakrije iza parkiranih kola! Sumnja se da je upucan zbog DUGA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sve moj do mojega

pre 5 godina

Prosto se ne zna ko je veca postenjacina, Maradona, pucač ili kum, kpji hvali kuma. More...

Moša Pućko

pre 5 godina

Najzanimljivije mi je to što svi krimosi kada ih pitaš odakle im toliko para i dobar auto odgovaraju da imaju bogate rođake u inostranstvu i da su popularni u društvu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija