• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.05.2018

08:02

ZAKLAO ŽENU ZBOG FEJSBUKA! Ovo je ŠOKANTNA pozadina STRAVIČNOG ZLOČINA u Kosjeriću!

Vesti

ZAKLAO ŽENU ZBOG FEJSBUKA! Ovo je ŠOKANTNA pozadina STRAVIČNOG ZLOČINA u Kosjeriću!

Podeli vest

Ivan Radovanović preksinoć je nožem zaklao nevenčanu ženu Jelenu Grbić (38) pred njeno troje dece u porodičnoj kući u Kosjeriću! Motiv krvavog zločina je ljubomora jer je Ivanu smetalo to što Jelena voli da se slika i "kači" svoje fotografije na Fejsbuk! 

Monstrum je nakon krvavog pira pobegao, ali je juče uhapšen u jednoj šupi u komšiluku!

Izvor iz istrage kaže da je Ivan u februaru izašao iz zatvora, gde je proveo devet meseci upravo zbog toga što je pretukao Jelenu. U noći između nedelje i ponedeljka upao je u Jeleninu kuću, razbivši staklo na vratima, i odmah nasrnuo na nju naočigled njenih sinova Dejana (17), Darka (12) i trogodišnjeg Davora. Najmlađi Davor je, inače, Ivanov sin, a ostala dvojica su Jelenina deca iz prvog braka.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO! Ivan je upao u kuću i brutalno IZBO ŽENU PRED DECOM!

- Kad je Ivan upao u kuću, Dejan je odmah izveo svoju mlađu braću iz sobe. Tada je Ivan uzeo nož i izmasakrirao nevenčanu suprugu. Gušenje u krvi i krkljanje su čula deca, koja su utrčala natrag u sobu i videla svoju preklanu majku. Ivan je u međuvremenu pobegao - priča naš izvor i dodaje da je Dejan odmah otrčao do obližnjeg Doma zdravlja i pozvao lekare.

A.G.

Kuća u kojoj se desio stravičan zločin

Pretio Jeleni ispred kuće

facebook


Jelenin komšija kaže da je pre nekoliko dana video Ivana kako preti Jeleni ispred njene kuće.- Najgori je bio kada se napije. Gotovo svakog dana ju je maltretirao. Eto, ni zatvor ga nije promenio! Nekoliko sati pre zločina Ivan je išao od jedne do druge kafane i tražio piće, ali su konobari odbijali da ga usluže jer su znali kakav je kad se napije - priča komšija.

Nesrećnoj ženi nije bilo spasa i ubrzo je preminula, a policija je odmah organizovala potragu za Ivanom. On je sutradan pronađen u šupi u blizini Jelenine kuće. Vlasnik te šupe je primetio da su vrata zatvorena, iako ih on drži otvorenim, pa je pozvao policiju, koja je tamo pronašla ubicu. Ivan se predao bez otpora.

Jelenine komšije kažu da je Ivan bio ljubomoran jer ona često objavljuje svoje fotografije na Fejsbuku, pa ju je zbog toga ranije tukao i pretio joj da će je ubiti.

- Znam da se žalila komšinici da joj Ivan redovno kontroliše Fejsbuk profil i da proverava da li joj neko šalje poruke i ostavlja komentare ispod slika - kaže komšija.

Komšinica Živana Stefanović ispričala nam je da je Jelena iza sebe imala jedan brak u kojem je dobila dvoje dece. Prvi Jelenin muž je preminuo pre nekoliko godina, baš na dan kada je ona ubijena. Potom je upoznala Ivana i s njim otpočela vezu.

- Zaljubila se u njega, volela ga je, to smo svi znali. Svi su joj govorili da ga ostavi jer je nasilan prema njoj, ali ona to nije uradila - priča Živana.

A.G.

Komšinica Živana Stefanović

Dok je trajala potraga za krvnikom, Centar za socijalni rad je zbrinuo Jeleninu decu.

Ivan nije bio stalno zaposlen, a radio je za nadnicu u Kosjeriću. Jelenu je često tukao, zbog čega je devet meseci proveo u zatvoru. Za nekoliko dana trebalo je opet da ode na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne, na koju je osuđen jer je odmah po izlasku iz zatvora ponovo pretukao nesrećnu ženu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija