• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

18.05.2018

22:12

STRAVA I UŽAS KOD DESPOTOVCA! Otac joj pred očima ubio majku, pa sebe, a sada JU JE SILOVAO ROĐAK!

Vesti

STRAVA I UŽAS KOD DESPOTOVCA! Otac joj pred očima ubio majku, pa sebe, a sada JU JE SILOVAO ROĐAK!

Podeli vest

Za obljubu M. T. (16) Osumnjičen Goran Marinković (38) iz Velikog Popovića. Supruga uhapšenog tvrdi da ga je devojčica lažno optužila iz osvete

Marinkovića (38) iz Velikog Popovića kod Despotovca uhapsila je jagodinska policija zbog sumnje da je silovao svoju rođaku, šesnaestogodišnju M. T. On joj je zakonski staratelj, jer je ostala siroče kada je njen otac ubio njenu majku, pa sebi presudio! Devojčica je do detalja opisala kako je Goran počinio zločin, ali inspektori proveravaju i mogućnost da je M. T. sve to izmislila da bi se osvetila.

Vaspitači Doma učenika u Jagodini, u kome je M. T. stanovala, primetili su da se čudno ponaša. Pokušali su da je nagovore da se "otvori", ali se ona tek posle mesec dana poverila i ispričala detalje obljube.

u porodici Marinković, Goran i njegova supruga Mirjana su hranitelji devojčice već četiri godine, otkad je Srbislav, njen otac, zbog ljubomore 2014. ubio njenu majku Gordanu, a potom izvršio samoubistvo. Devojčica je tome prisustvovala, vezana za stolicu. Na kraju je uspela da se odveže i pobegne u kupatilo.

- Ona je prijavila da se to dogodilo prošle godine. Nema nikakve dokaze. Znači, sada je njena reč protiv njegove. Mislim da je do problema došlo zbog toga što je htela da se zabavlja sa devojkom, a mi smo joj branili. Mi smo držali disciplinu i zato što je htela da ode od nas. Ako je to želela, mogla je da kaže, a ne da otera čoveka u zatvor. Sve nas je to mnogo pogodilo. Goran je nju voleo kao svoju ćerku i nije pravio razliku između naše dece i nje - kaže Mirjana za "Novosti".

Ona je dodala da će se boriti da dokaže da je njen suprug, s kojim živi već 20 godina, nevin i da nikada nije pokazivao takve sklonosti. Marinkovići su bili hranitelji i starijoj sestri M. T., koja je sada na školovanju u Kragujevcu, a imaju još jedno dete kao hraniti.

- Uzimali smo joj telefon u 22 sata, jer mora da uči i da spava, pošto sutradan ide u školu. Kada je odlazila u Dublje kod dede i babe, puštali su je u diskoteku do izjutra. Mi to nismo dozvoljavali. Imamo i dva sina od 11 i 17 godina, koji još ne znaju da im je otac uhapšen. U selu možete bilo koga da pitate za mog supruga, svi će da kažu da je domaćin i čovek za primer. A deda i baba M. T. će da nas ocrne, jer smo vodili borbu za starateljstvo nad njom. Ako je kriv, neka ide u zatvor, ali šta ćemo ako nije kriv - pita se Mirjana.

Slobodan T., deda M. T., kaže da je ona povremeno dolazila kod njega i bake Nadežde.

- Dobio sam starateljstvo nad M. T., ali su oni prijavili da je moj sin ubio ženu i da smo mi stari. I Goran je tako uzeo dete koje meni pripada. Ona je sad kod mene. Rekli su mi da je ništa ne pitam o tome što se dogodilo, tako da ne znam detalje.

Slobodan kaže da je bio u Centru za socijalni rad i da podnosi zahtev za starateljstvo nad detetom:

- Dozvoljavao sam joj da izlazi, jer ovo nije divlji kraj. U mogućnosti sam da joj obezbedim novac za šta god joj treba, jer radim u Francuskoj, a oni novac koji dobijaju za nju troše na svoju decu. Kupio sam stan u Kragujevcu za M. T. i njenu sestru, jer želim da se obe školuju tamo. 

MONSTRUM IZ DESPOTOVCA! Obljubio maloletnicu kojoj je NJEGOVA SUPRUGA BILA HRANITELJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija