• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

10:37

IZVADILI MU ZUB, TETOVIRALI GA I NATERALI DA JEDE IZMET! Jezivo iživljavanje u maloletničkom zatvoru u Valjevu!

Vesti

IZVADILI MU ZUB, TETOVIRALI GA I NATERALI DA JEDE IZMET! Jezivo iživljavanje u maloletničkom zatvoru u Valjevu!

Podeli vest

Štićenici popravnog zavoda Ervin E. (24), Radiša G. (23) i Branislav Z. (22) zverski su unakazili i ponižavali cimera u sobi D. Š., samo zato što ih je prijavio stražaru za neke sitne prekršaje

Štićenici zatvora za maloletnike u Valjevu Ervin E. (24), Radiša G. (23) i Branislav Z. (22) saslušani su prekjuče jer su zverski mučili i ponižavali cimera u sobi D. Š.! Oni su ga brutalno pretukli, kanapom mu iščupali zdrav zub, silom ga istetovirali, pa ga čak i naterali da jede njihov izmet!

5 godina zatvora preti svakom nasilniku za monstruozno mučenje

Protiv nasilnika su podnete krivične prijave u redovnom postupku za zlostavljanje i mučenje!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, trojica bahatih štićenika su duže vreme vređali i ponižavali nesrećnog D. Š. Sve je kulminiralo kada su nasilnici umislili da ih je on prijavio stražaru zbog nekih manjih prekršaja.

- Razjareni i obesni mladići su mu u sobi najpre zapretili da ne sme ni da pisne, a kamoli da potraži pomoć, pa su počeli zverski da se iživljavaju nad njim. Vređali su ga i tukli, krvnički ga udarajući rukama i nogama po glavi i telu. Zatim je jedan nasilnik uzeo kanap, jedan kraj vezao za bravu od vrata, a drugi kraj je vezao oko zuba D. Š., dok su ostala dvojica držali nesrećnog mladića. Zatim je jedan od njih naglo otvorio vrata i iščupao mu zdrav zub - objašnjava naš izvor.

Pohapšeni dileri oko vrtića i škola

Policija je u poslednjih nekoliko dana širom Srbije privela 14 osumnjičenih da su prodavali drogu u blizini škola i vrtića. Dileri su hapšeni u Zaječaru, Jagodini, Zrenjaninu, Kikindi, Smederevu, Beogradu, Kruševcu, Nišu, Subotici i Požarevcu. Oni su drogu prodavali uglavnom učenicima osnovnih i srednjih škola, a u najvećem broju slučajeva radilo se o zaplenama manjih količina marihuane.

Nasilnicima to nije bilo dovoljno, pa su nastavili da muče cimera.

- Uzeli su iglu i mastilo i istetovirali su D. Š. po telu, naravno, protiv njegove volje. Onda su ga odvukli do WC-a, gde su ga naterali da pojede izmet - naveo je naš sagovornik.

U Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu nisu hteli da komentarišu ovaj slučaj. Kratko su nam nezvanično rekli da je D. Š. pružena pomoć. Odvojen je od nasilnika, koji više ne mogu da mu priđu, a policija je podnela odgovarajuće krivične prijave protiv osumnjičenih.

Za jezivo zlostavljanje i mučenje trojici nasilnika preti od šest meseci do pet godina zatvora.

Inače, ovi bahati mladići su dolijali u okviru opsežne akcije srpske policije uperene protiv opšteg kriminaliteta, koja je izvedena širom Srbije.

U više odvojenih akcija uhapšeno je 67 osoba, protiv 129 njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po prethodno raspisanim potragama. Oduzeto je ukupno 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane, oko 28,6 grama heroina, 79,5 grama kokaina, 116,4 grama amfetamina i 179 komada tableta ekstazi. Jedan od akcenata u akcijama sprovedenim na teritorijama svih 27 policijskih uprava u Srbiji bio je i na suzbijanju prodaje droge u neposrednoj blizini škola.
Rasvetljene su, takođe, i brojne krađe, a privedeno je i više pedofila (vidi okvire).

Pipkali devojčice i nudili im pare

Public

Policija je u tri odvojene akcije uhvatila trojicu pedofila u poslednjih nekoliko dana i protiv njih podnela krivične prijave za polno uznemiravanje. U Novom Miloševu je priveden Danijel N. (25), koji je u više navrata namamio 11-godišnju devojčicu iz tog mesta u svoj stan, gde ju je skidao golu, dirao po genitalijama i pokazivao joj svoj polni organ. Zatim je u Žitištu uhapšen Petar Ž. (64), koji je u više navrata presretao jednu 11-godišnju devojčicu ispred škole i nudio joj po 100 ili 200 dinara, tražeći zauzvrat da je pipka po telu, što ona nije dozvolila.Protiv Valjevca Milana B. (36) podneta je krivična prijava u redovnom postupku, jer je u OŠ "Vladika Nikolaj Velimirović" rukom udario po zadnjici učenicu osmog razreda, koja je igrala košarku sa drugaricama na času fizičkog.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 5 godina

24, 23, 22 godine. Ko je tu maloletan? Granica za punoletstvo je 18, a mlađi punoletnik 21 godina života. Ali izgleda da su ovde nasilnici zaštićeni kao dragocena vrsta. Premestiti ih u samice pa neka malo promisle kako se ponašaju odrasle osobe.

Pera Bandera

pre 5 godina

Ovde bi trebalo čuvarima na silu izvaditi bar po jedan zub i istetovirati na čelu tekst: "Ja dobijam platu, a ništa ne radim!".

u magnovenju

pre 5 godina

Има 24 године и налази се у малолетничком затвору?

22

pre 5 godina

Maloletnicki zatvor a oni 24 godine?!!! Zanimljivo?!!!

Ludodoba

pre 5 godina

Nista me nece zacuditi ako ih osude na po 6 meseci zatvora,ili ih kazne uslovno.Ovo je Srbija!!!Ovakve treba osuditi minimum na 10 godina zatvora da se ne sete da dignu ruku na nikoga vise!!!

MafyoZz

pre 5 godina

a sto ne napisete lepo zbog čega je taj zatvorenik koji je mucen tamo, a tamo je zato sto je pedofil i zato sto siluje devojcice od 10 godina... trebao je on da prodje mnogo gore

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija