• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2018

13:23

OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO RADOVANA LAKETIĆA ODREĐEN PRITVOR: Dangubić se tereti za teško ubistvo!

Vesti

OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO RADOVANA LAKETIĆA ODREĐEN PRITVOR: Dangubić se tereti za teško ubistvo!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana nekadašnjem pripadniku Jedinice za specijalne operacije Predragu Dangubiću (47) zbog sumnje da je 1. juna na Voždovcu ubio Radovana Laketića (37) iz Pljevalja

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak 28. juna doneo rešenje kojim je odredio pritvor okrivljenom zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u slučaju boravka na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanraspravom veću u roku od tri dana od prijema rešenja. Dangubić se tereti za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

USPEŠNA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE! Uhapšen ubica Radovana Laketića, poznatog narko dilera!


Sumnja se da je 40 minuta posle ponoći u Ulici vojvode Vlahovića pucao u Laketića, koji je, prema pisanju medija, svojevremeno važio za jednog od glavnih dilera heroina u Beogradu. Laketića (37) je u decembru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog trgovine drogom.
Mediji su preneli da je Dangubić ranije bio zaposlen u MUP-u, tačnije u JSO, ali je pre oko 15 godina isteran iz službe. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija