• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

25.07.2018

19:23

(FOTO) HTEO JE DA ZAKOLJE ANĐELU, A GLUMIO DA JEDVA IDE: Advokatica svedok svirepog napada RAZJARENOG STARCA na maloletnicu u hodniku suda!

Vesti

(FOTO) HTEO JE DA ZAKOLJE ANĐELU, A GLUMIO DA JEDVA IDE: Advokatica svedok svirepog napada RAZJARENOG STARCA na maloletnicu u hodniku suda!

Podeli vest

Moj klijent Blagoje Stojanović (75) je u niškom sudu skočio na malu Anđelu M. (17) i počeo da je ubada nožem po vratu, iako je glumio da jedva hoda

Da na njega nije skočio moj pripravnik Lazar Vujošević, Blagoje bi zaklao devojčicu, priča šokirana advokatica Žaklina Mitrović, koja je bila svedok krvavog napada u niškom Osnovnom sudu.

informer.rs


UBIO SE OTROVOM

Blagoje je tog dana došao sa advokatima u sud jer je tužio Anđelinu majku Tanju zbog duga od 3.000 evra. Kad je video da je mala Anđela došla da opravda majčin izostanak, jer je u bolnici, Blagoje je unakazio devojčicu, a zatim se ubio popivši sredstvo za čišćenje.

HOROR U NIŠU! Stanodavac u sudu izbo podstanarku (17) pa popio sonu kiselinu

Žaklina nam je ispričala da je Blagoje prethodnih meseci uvek dolazio u njenu kancelariju pun poštovanja, i bio je veoma kulturan.

- U ponedeljak smo sedeli u sudu i pričali o predmetu, ništa nije slutilo na tragediju. U jednom trenutku se pojavila Anđela i uljudno, kulturno rekla da joj je majka u psihijatrijskoj bolnici zbog depresije i da neće doći u sud. To je iznerviralo Blagoja, koji je skočio na nju, poprskao je suzavcem, a onda potegao nož i počeo da je ubada po vratu. Skočila sam i pokušala da ih razdvojim, nisam uspela, a onda je moj pripravnik Lazar pritrčao i odgurnuo Blagoja - priča Žaklina.

Imao pejsmejker, osim toga bio zdrav

Obdukcija je pokazala da je Blagoje Stojanović preminuo od trovanja kiselinom.
- U njegovom želucu našla se jaka kiselina koja je izazvala trovanje. Ostale analize su pokazale da ni od čega nije bolovao, osim što je imao pejsmejker - kažu naši sagovornici iz istrage.

Ona je, kaže, zatim odvukla devojčicu u stranu, držeći joj maramice na vratu, a Blagoje je iz džepa izvukao neku flašicu i popio otrov.

Blagoje Stojanovićinformer.rs

Blagoje Stojanović

- Tražila sam peškir od ljudi iz uprave suda, osećala sam kako devojčicina krv teče pod mojom rukom... Tek sam danas shvatila da je čudom ostala živa. Još sam u šoku... Blagoje je kod mene dolazio oslanjajući se na dva štapa, a u ponedeljak je skočio na devojčicu kao zver - u čudu je Blagojeva advokatica.

Inače, Anđelina majka Tanja je radila za Blagoja, pomažući mu u kući oko bolesne supruge, dok ova nije umrla. Tanja je zatim nastavila da brine o Blagoju, pa se i zbližila s njim. Družili su se, zajedno putovali, ali su se krajem prošle godine posvađali i prekinuli svaki kontakt, nakon čega je Blagoje tužio Tanju za dug od 3.000 evra.

TRAGIČAN KRAJ DRAME U NIŠU! Preminuo muškarac koji je izbo devojku u sudu!

NAGOVESTIO INCIDENT?

Blagojev komšija Vladislav Milovanović kaže da je znao da je Stojanović ljut na svoju bivšu kućnu pomoćnicu.

- On se ovde doselio sa Kosova pre desetak godina, živeo je sa suprugom, a onda je ostao udovac prošle godine. Tanja je negovala njegovu ženu, a onda je nastavila da brine o Blagoju. Od proleća je nisam viđao, a Blagoje je počeo da mi se žali da mu je ostala dužna novac. Kazao mi je da joj je povremeno davao po 200-300 evra, te da je taj dug dostigao 3.000. U poslednje vreme je bio depresivan, kazao mi je jednom prilikom da mu je dosta svega, da li zbog tog suđenja ili zato što su ga noge izdavale - priča Milovanović.

Kako nam je potvrđeno u Osnovnom sudu u Nišu, Blagoje je tužbu zbog nevraćenog duga podneo 15. novembra prošle godine, a u ponedeljak je trebalo da bude održano treće ročište.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija