• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2018

13:51

TEŠKA NESREĆA U NIŠU! 18 POVREĐENIH, OD TOGA PETORO DECE!

Vesti

TEŠKA NESREĆA U NIŠU! 18 POVREĐENIH, OD TOGA PETORO DECE!

Podeli vest

Petnaestoro putnika, od kojih petoro dece koji su se nalazili u autobusu, povređeni su danas oko 12 časova u Pantelejskoj ulici u Nišu

U Hitnoj pomoći kažu da niko nije teže povređen, i da su nakon poziva tri ekipe izašle na teren, kako bi zbrinuli povređene.

- Odrasli su prebačeni do Urgentnog centra, a deca na Kliniku za dečju hirurgiju. Svi imaju povrede zadobijene prilikom pada na pod autobusa, imaju nagnječenja i površne rane - kažu u Hitnoj pomoći.

Do udesa je došlo kada je vozač pik apa, parkirao auto na trotoaru i otvorio vrata da izađe, kada je naleteo biciklista (15) i pao.

U tom trenutku vozač autobusa je naglo zakočio da ga ne bi pregazio, dok su putnici poleteli ka podu.

Iz Hitne dodaju i da je i biciklista lakše povređen, i da su svi zbirnuti bez većih povreda. U Policiji navode da je uviđaj u toku.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Samo bahatost i samoživo ponažanje, šta ga briga što je parkirao na trotoar, šta ga briga za ostale učesnike u saobraćaju, važno je da je ON uradio kako ON hoće, koga briga za zakon. Sad svi povređeni treba da presaviju tabak i tuže ga za odštetu pa mu naprave pakao od života.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija