• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2018

20:13

(FOTO) UBIJEN ADVOKAT LUKE BOJOVIĆA DRAGOSLAV MIŠA OGNJANOVIĆ: U sačekuši ranjen i njegov sin, policija PROGLASILA AKCIJU VIHOR!

Vesti

(FOTO) UBIJEN ADVOKAT LUKE BOJOVIĆA DRAGOSLAV MIŠA OGNJANOVIĆ: U sačekuši ranjen i njegov sin, policija PROGLASILA AKCIJU VIHOR!

Podeli vest

Poznati beogradski advokat Dragoslav Ognjanović ubijen je, a njegov sin ranjen u "sačekuši" u Ulici Antifašističke borbe kod broja 45

Informer saznaje da se ubistvo desilo ispred zgrade u kojoj je Ognjanović živeo te da se uz njega nalazio i njegov sin koji je u pucnjavi ranjen. Ognjanović je bio advokat Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.

Mesto zločina je ograđeno i zatvoreno je najmanje tri ulaza pored onog gde je izvršeno ubistvo. Ubica je Ognjanoviće sačekao u prolazu između zgrada i u pitanju je klasična sačekuša.

- Napadač je imao crni kačket i odeću, ispalio je u Ognjanovića tri ili četiri hitca - rekle su nam komšije.

Oni su zatekli advokatovog sina kako sedi na pločniku i drži oca u krilima. Ponavljao je samo: " Tata, tata...".

- Majica mu je bila krvava. Mislim da je ranjen u ruku - otkrio je jedan od okupljenih komšija

tanjug ap

- Čula sam više pucnjeva i istrčali smo da vidimo šta se dešava. To nam je komšija iz prizemlja, danas smo ga videli. ima i malu bebu - priča uznemirena komšinica.

U SAČEKUŠI UBIJEN MIŠA, SANJA OSTALA UDOVICA: Ni godinu dana nije trajala ljubavna idila bivše misice i poznatog advokata, ĆERKICA LARA OSTALA BEZ TATE!

Policija je odmah posle pucnjave počela poteru za napadačima, te je proglašena akcija "Vihor" tokom koje se zaustavljaju i pretresaju sva sumnjiva vozila i prolaznici.

ELIMINISAN NARKO KLAN LUKE BOJOVIĆA?! Crnogorci preuzeli evropsko TRŽIŠTE DROGE!

(FOTO) UHAPŠENI ČLANOVI KRIMINALNE GRUPE LUKE BOJOVIĆA!? U štek stanovima u Belgiji i Holandiji pronađeno više od MILION EVRA!

(FOTO) LUKIN KUM UBIJEN ZBOG KRVNE OSVETE?! Likvidacija na Karaburmi nastavak obračuna IZMEĐU PORODICA BOJOVIĆ I ŠARANOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Kriminalcima se mora stati na put ovo je vise nego strasno, advokati se moraju zastititi pa u celom svetu postoje advokati njihov je to posao da brane ljude grozno!

Toma

pre 5 godina

Najžalije mi je porodice...i male bebe od devet meseci... Kome je ona kriva što će odrasti bez oca?

Najbolja

pre 5 godina

“Advokatska komora Beograda smatra da bi se brzim pronalaženjem počinioca poslala jasna poruka svakome ko misli da može ubiti advokata i proći nekažnjeno

Tina

pre 5 godina

Nadam se da će naša policija i ovu akciju obaviti uspešno.

Maja

pre 5 godina

Tužno i tragično, no verujem da će pravda biti zadovoljena!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija