• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

05.08.2018

17:19

POTRAGA ZA NOVOSAĐANKOM SE NASTAVLJA! Ronioci pretražuju Dunav, sumnja se DA JE SKOČILA SA MOSTA SLOBODE!

Vesti

POTRAGA ZA NOVOSAĐANKOM SE NASTAVLJA! Ronioci pretražuju Dunav, sumnja se DA JE SKOČILA SA MOSTA SLOBODE!

Podeli vest

Istovremeno ok policija traga za Aleksandrom Rožić (20) nestalom oko dva sata u noći između petka i subote, ronioci žandarmerije danas u 14 časova pretražuju Dunav, tragajući za nepoznatom devojkom za koju su očevici javili policiji da je u prvim subotnjim časovima skočila u Dunav sa Mosta slobode

Ronioci su potragu počeli u subotu ,a nastavili su je u nedelju popodne. Za to vreme porodica Rožić drži se za tananu slamku nade da je njihova Aleksandra negde drugde, živa i zdrava, mada od nje nema ni glasa od subote noću, kada je poslednji put viđena u restoranu „Lazin salaš“ u centru Novog Sada.

Prema saznanjima „Novosti“, u subotu , u dva časa i 40 minuta posle ponoći,građani su javili policiji da je s Mosta Slobode skočila deevojka „plave kovrdžave kose u beloj majici kratkih rukava, sivom duksu oko struka i šorcu bele boje.

Ovakav opis se najvećim delom podudara sa Aleksandrinim opisom koji su policiji i medijima dali njen otac i brat.

Razlika je u tome što porodica tvrdi da je Aleksandra nosila "mačkasti" oblik naočara za vid, a na sebi je imala belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom "OH", ali ne i beli šorc, kako su javili očevici, nego - plave farmerke.

Aleksandrin brat Luka koji je policiji i društvenim mrežama objavio nestanak sestre sa kojom je bio zajedno u gradu u pomenutom restoranu do dva časa iza ponoći, a potom joj se izgubio svaki trag, nema više snage da izusti ni reč.

Zvao je proteklih sumornih sati sve Aleksandrine prijatelje i poznanike, a najčešće sestrina dva broja mobilnog telefona.Uzalud,uvek isti glas: „Pozvani korisnik trenutno nije dostupan.“ 

NESTALA DEVOJKA U NOVOM SADU! Poslednji put viđena sinoć kod Lazinog salaša




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija