• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2018

23:00

SILOVAO I PRETUKAO STARICU (81) ZBOG 1000 DINARA! Detalji monstruoznog zločina u Zaječaru

Vesti

SILOVAO I PRETUKAO STARICU (81) ZBOG 1000 DINARA! Detalji monstruoznog zločina u Zaječaru

Podeli vest

Milanki R. (81) iz Zaječara juče je u porodičnu kuću upao razbojnik koji ju je brutalno pretukao i zatim silovao. On je starici ispreturao čitav dom da bi u novčaniku pronašao samo hiljadu dinara. Policija za njim intenzivno traga

Starica je napadnuta ujutru oko jedan čas u podnožju park-šume Kraljevica, gde joj se nalazi kuća u kojoj živi sama. Prema rečima našeg izvora iz istrage, razbojnik je u kuću ušao sa namerom da opljačka nesrećnu ženu.

Uleteo u kuću

- Osumnjičeni je otvorio donju rezu kapije i ušao u dvorište. Ulazna vrata je razvalio nogom. Uleteo je u kuću i preplašenu baku, koju je probudila buka, uhvatio je za spavaćicu i silom ju je podigao iz kreveta, govoreći: "Daj pare, neću ti ništa" - rekao je naš izvor i dodao:

- Milanka je počela da plače i da se kune da u kući nema niti dragocenosti niti pare. Razbojnik joj nije poverovao, pa je počeo da se iživljava nad staricom. Tukao ju je besomučno, dok je ona ječala i krvava ležala na podu. Zatim je strgao zavesu sa prozora i njom vezao Milanku za stolicu.

SILOVAO ŽENU, PA JE ZAPROSIO! Beogradski manijak samo što je izašao sa robije, majci zatvorskog kolege NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!

Informerov izvor navodi da, iako je nesrećna žena sve vreme ponavljala: "Sine, molim te ne muči me. Nemam novac", to osumnjičenog nije sprečilo da je i dalje tuče.

- Osumnjičeni je nastavio da je udara i da viče na nju, tražeći da mu starica da novac. Po kući je sve ispreturao. Pomerao je čak i nameštaj. Pošto ništa ne bi našao, on bi ponovo dolazi do Milanke, čupao ju je, vukao za kosu, udarao po glavi, dok je ona plakala - rekao je naš izvor.

Kako saznaje Informer, razbojnik je baku u jednom trenutku odvezao sa stolice, a onda legao na nju i silovao je.

- Taman što je krenuo da napusti Milankinu kuću, on je kod vrata našao njenu jaknu u kojoj je bio novčanik sa hiljadu dinara. Uzeo je novac i mirno izašao iz kuće, čak je zatvorio i rezu na kapiji za sobom - naveo je on.

Oporavlja se u bolnici
Milanka R. je prevezena u zaječarsku bolnicu zbog jakog vaginalnog krvarenja i teških povreda koje joj je naneo razbojnik. Ona se nalazi na odeljenju intenzivne nege i njeno zdravstveno stanje se lagano stabilizuje.

Zvala pomoć

Milanka R. skupila je snagu i pozvala prvu komšinicu, koja joj pomaže oko kućnih poslova, rekavši joj: "Brzo dođi, umreću".

- Komšinica je pomislila da je baki loše, pa je odmah otišla kod nje. Međutim, kada je ušla videla je ispreturanu kuću i staricu kako sva krvava sedi za stolom. Odmah je pozvala policiju, koja je brzo došla i otpočela potragu za razbojnikom - kaže naš izvor.

HOROR U ZAJEČARU! Mladić brutalno pretukao, pa silovao staricu (81), lekari joj se bore za život!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija